marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru Ice Age 4. Cum a fost creata veverita simpatica din franciza de 2 miliarde $

In 2009, ultimul fim din seria Ice Age a facut incasari la nivel mondial de 887 milioane $ si a urcat pe locul 4 in topul celor mai profitabile animatii din istorie. Partea a patra din franciza Ice Age - Continental Drift a primit astazi un  nou trailer si promite sa cucereasca din nou fanii celor mai iubite triouri ale cinemaului din ultimii ani: Manny, Diego si Sid

Trailer pentru Ice Age 4. Cum a fost creata veverita simpatica din franciza de 2 miliarde $

Noul teaser trailer pentru Ice Age 4 o aduce in prim plan pe veverita pre-istorica Scrat, dar si pe cele trei personaje principale Manny, Sid si Diego care pornesc intr-o noua aventura de aceasta data pe mare. Desigur ca in 90% din noul trailer nu putea fi decat cel mai iubit si nebunatic personaj al seriei - Scrat a carui pasiune pentru ghinda blestemata il va duce prin locuri unde nicio alta veverita preistorica nu a mai fost vreodata.

Revenind pentru al patrulea film de desene animate din seria Ice Age se vor afla si binecunoscutele voci ale lui Ray Romano (Manny), Queen Latifah (Ellie), Denis Leary (Diego), John Leguizamo (Sid), Seann William Scott, Josh Peck, Jennifer Lopez, Wanda Sykes, Aziz Ansari, Keke Palmer si cataretul Drake.

Noul film este produs de Fox si Blue Sky Studios, distribuit de 20th Century Fox si va ajunge in cinematografe in iulie 2012. Intreaga serie a facut pana acum incasari de 2 miliarde de dolari.

Scrat - sau veverita cu dinti de sabie - a carui voce este imprumutata in toate cele 4 parti de Chris Wedge a devenit instant un hit dupa lansarea primului film in 2002. Creatura preistorica despre care oamenii de stiinta  au descoperit in 2011 ca a existat in realitate cu 100 de milioane de ani in urma in Patagonia a fost desenata de artistul Peter de Seve dupa o vizita la Muzeul National de Istorie din New York si trebuia sa arate ca o combinatie intre o veverita si un lemur.

Din cauza succesului sau nebun in 2002 cei de la Fox Studios au fost dati in judecata de un alt creator de personaje animate - Ivy Supersonic care a pretins ca a nascocit el primul creatura ce apare in toate seriile Ice Age intr-o cursa disperata dupa o ghinda pretioasa pentru care e in stare sa-si dea si viata. In urma reclamatiei Ivy Supersonic a pierdut procesul desi Fox i-a oferit 300.000 $.


1. Ice Age (2002)
Buget: 59 milioane $
Incasari globale: 383 milioane $



2. Ice Age:The Meltdown (2006)
Buget: 80 milioane $
Incasari globale: 655 milioane $


3. Ice Age:Dawn of the Dinosaurs (2009)
Buget: 90 milioane $
Incasari globale: 887 milioane $



Modifică setările cookies