marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru Kill Your Darlings: Daniel Radcliffe lasa in urma imaginea din Harry Potter, cum arata in rolul poetului gay care a marcat generatia beat

La inceputul saptamanii, Kill Your Darlings a aparut cu un teaser pentru cinefili, intrigand publicul suficient incat sa ii astepte lansarea. Acum, primul trailer complet pentru filmul care a socat la Sundance anul acesta a aparut, iar pelicula pare sa aminteasca putin cu un "Dead Poets Society", dar transpus intr-un thriller cu mult mai intunecat.

Trailer pentru Kill Your Darlings: Daniel Radcliffe lasa in urma imaginea din Harry Potter, cum arata in rolul poetului gay care a marcat generatia beat

In Kill Your Darlings, Daniel Radcliffe joaca rolul poetului gay Allen Ginsberg lider al generatiei Beat. Din distributia thriller-ului Kill Your Darlings mai fac parte Elizabeth Olsen, Michael C. Hall, Jennifer Jason Leigh, Ben Foster, Kyra Sedgwick si Jack Huston, iar regia este semnata de catre debutantul John Krokidas, care este si autorul scenariului alaturi de Austin Bunn. Filmul ii urmareste pe Allen Ginsberg, Lucien Carr, William S. Burroughs si Jack Kerouac punand bazele miscarii Beat Revolution in New York, experimentand consumul de droguri si contactele intime cu persoane de acelasi sex, scriind operele care aveau sa-i faca celebri si testandu-si prietenia dupa ce Lucien Carr il injunghie mortal pe presupusul amant David Kammerer intr-un parc, fiind ulterior arestat si executand 2 ani de inchisoare.
 

 

Publicul de la festivalul de la Sundance (unde a avut loc premiera) a fost surprins de scenele sale erotice intre persoane de acelasi sex. "A fost ceva nou. Dar, stiti ce?, am filmat scena aceea in, sa zicem, o ora, o ora si jumatate si totul s-a intamplat foarte repede. Nu am avut timp sa stau si sa ma gandesc", a marturisit Radcliffe la festival. Kill Your Darlings a putut fi vazut si la Venetia, iar primele recenzii sunt satisfacatoare.

 

 

 

Britanicii de la The Telegraph i-au dat 3 stele, mentionand ca "Daniel Radcliffe exceleaza in rolul poetului gay Allen Ginsberg. Cu un entuziasm feroce, Radcliffe nu se da in laturi de la nimic pentru a reda veridic povestea personajului tau. Filmul nu vrea sa creeze din personajele sale niste eroi sau legende, ci incearca sa le expuna slabiciunile, profunzimea si sa ajunga la esenta generatiei beat".

 

Si celor de la Hollywood Reporter le-a placut filmul, remacand tehnica prin care a fost realizat, povestea mai mult fragmentara si aproape deloc liniara, dar si interpretarile foarte bune alte actorilor, incepand cu Daniel Radcliffe.


 

Kill Your Darlings va putea fi vazut si in cadul Festivalului de la Toronto, care se desfasoara in aceasta perioada, inainte de lansarea sa pe 18 octombrie.

 

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies