marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Morgan Freeman, Michael Douglas, Robert De Niro si Kevin Kline, in primul trailer pentru Last Vegas: patru actori de Oscar pornesc in aventura vietii lor

Considerat a fi The Hangover al generatiei mature, Last Vegas si-a lansat oficial primul trailer care aduce in prim plan patru monstri sacri ai cinematografiei: Morgan Freeman, Michael Douglas, Robert De Niro si Kevin Kline.

Morgan Freeman, Michael Douglas, Robert De Niro si Kevin Kline, in primul trailer pentru Last Vegas: patru actori de Oscar pornesc in aventura vietii lor

 

Povestea filmului se axeaza pe personajul Billy Gerson (Michael Douglas), un playboy care decide sa lase burlacia pentru o femeie mai tanara decat el cu 20 de ani. Astfel, nunta acestuia devine prilejul perfect pentru o reuniune cu vechii sai prieteni, insa totul se da peste cap in momentul in care Billy si Paddy (Robert De Niro), vaduvul grupului se indragostesc amandoi de aceeasi femeie.

 

 

Trailerul filmului regizat de Jon Turteltaub prezinta cateva dintre peripetiile prin care vor trece cei patru eroi, ipostazele in care vor fi surprinsi acestia fiind de-a dreptul amuzante. 


Desi au niste cariere colosale, intinse peste 3 decenii, cei doi mari actori, Robert De Niro si Michael Douglas nu s-au intalnit niciodata pana acum pe marile ecrane. "M-am simtit foarte bine, iar asta ma ingrijoreaza mereu. Asta inseamna ca filmul va avea succes", a declarat Michael Douglas pentru New York Magazine. "O sa fie ca un filmul Hangover, dar cu niste barbati mai in varsta decat Bradley Cooper sau amicii sai. " a spus Robert de Niro pentru Las Vegas Sun.

Last Vegas va avea premiera pe 1 noiembrie 2013.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies