marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru RoboCop: Joel Kinnaman este jumatate om, jumatate masina, cum arata politistul viitorului in noua versiune

Dupa o lunga asteptare, fanii au ocazia sa vada primul trailer lansat pentru super productia RoboCop, un reboot al filmului original lansat in 1987. De aceasta data, Joel Kinnaman este politistul viitorului, care devine jumatate om, jumatate masina.

Trailer pentru RoboCop: Joel Kinnaman este jumatate om, jumatate masina, cum arata politistul viitorului in noua versiune


RoboCop
este reinventat dupa 25 de ani de regizorul Jose Padilha, iar filmul se anunta spectaculos si intens. Primul trailer ne ofera o perspectiva asupra noii povesti, dar si primele imagini cu vedetele filmului, inclusiv Samuel L. Jackson si Michael Keaton.
 

 

Suedezul Joel Kinnaman este eroul, iar in primul trailer isi arata costumul modificat fata de versiunea originala, un costum modernizat si tehnologizat. "Dead Or Alive, You're Coming With Me" spune pe un ton impunator Kinnaman in primul trailer si intr-adevar, transformarea sa in politistul robot al viitorului este impresionanta.

 


 

Abbie Cornish joaca si ea in film, in rolul sotiei lui Kinnaman, care este nevoita sa traiasca cu ideea ca si-a pierdut sotul dupa ce acesta este ars intr-un accident, dar readus la viata intr-un costum de robot.

La 25 de ani de cand a fost lansat primul film al francizei RoboCop, celebrul "Part man. Part machine. All cop", este reinventat de studiourile MGM. Noul RoboCop  are un buget de 100 de milioane de dolari potrivit imdb.com, iar scenariul este realizat de Nick Schenk (Gran Torino) si Joshua Zetumer, in timp ce brazilianul José Padilha va semna regia.


 

 

Povestea noului film este plasata in Detroit intr-un viitor apropiat cand un politist ucis la datorie este transformat in cyborg super-uman si trimis pe strazi pentru a pune capat crimelor care au atins cote alarmante. Acesta devine insa torturat de trecutul sau si porneste sa se razbune pe cei care l-au ucis. Michael Keaton l-a inlocuit pe Hugh Laurie in rolul negativ si il va juca pe Raymond Sellars.
 

 


Samuel L. Jackson joaca rolul unui mogul media in remake-ul creat la 25 de ani de cand a fost lansat primul film al francizei RoboCop. Jackson il va interpreta pe Pat Novak, un mogul carismatic si o forta puternica in lumea lui RoboCop. Remake-ul clasicului science fiction din 1987 mai are un nume important: Gary Oldman, care il va juca pe pe omul de stiinta ce l-a creat pe RoboCop, in timp ce Michael Keaton va juca rolul sefului machiavelic al Omnicorp.

Fanii productiei s-au temut ca acest film nu se va mai face deloc, dupa ce producatorii au amanat lansarea pentru 2014. Initial, filmul trebuia sa intre in cinematografe in luna august a acestui an, dar se va lansa abia in februarie 2014.

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies