marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru Sabotage: Arnold Schwarznegger face cascadorii spectaculoase intr-un film de actiune exploziv care ii poate readuce succesul in box-office

Arnold is back, in primul trailer pentru Sabotage, noul sau film de actiune. Actorul nu renunta la rolurile de actiune si nici la cascadorii spectaculoase.

Trailer pentru Sabotage: Arnold Schwarznegger face cascadorii spectaculoase intr-un film de actiune exploziv care ii poate readuce succesul in box-office

Cariera lui Arnold Schwarzenegger ar avea nevoie de un mic salt pe lista box office-ului. In ultimii ani, cariera sa nu a mai avut aceiasi rezonanta ca pe vremuri. Acestea fiind spuse, nu este de mirare ca actorul si-a pus sperantele in noul film al lui David Ayer, „Sabotage”.
   

„Sabotage”, care a trecut prin mai multe schimbari de titlu, trebuia sa fie initial denumit „Ten and Breacher”, un nume ce face aluzie la personajul lui Schwarzenegger. Insa, producatorii au ales sa ramana cu varianta Sabotage ca titlu.
 

 

Filmul va urmari povestea membrilor de elita a DEA care se trezesc rapusi, unul cate unul, dupa ce jefuiesc o casa de siguranta a unor traficanti de droguri. Din distributie vor mai face parte Sam Worthington, Joe Manganiello, Max Martini, Terrence Howard, Harold Perrineau si Mireille Eno. Acesta va aparea pe ecrane la data de 25 aprilie.

 

 

Intre timp, actorul are agenda incarcata cu multe filme. Acesta pregateste si The Expendables 3, dar si Terminator 5, despre care starul spune ca este un proiect cu sanse reale.
 

 

 

Actorul Arnold Schwarzenegger, in varsta de 65 de ani, a confirmat recent ca va juca din nou acest rol si ca va incepe filmarile pentru "Terminator 5" in ianuarie 2014, informeaza Reuters.Arnold Schwarzenegger, in varsta de 65 de ani, a interpretat rolul unui robot trimis din viitor in primele trei filme din aceasta franciza - lansate in 1984, 1991 si 2003.

 

Lungmetrajul "Terminator 5" va fi produs de Annapurna Pictures, compania care a produs si pelicula "Zero Dark Thirty", nominalizat la Oscar in 2013, si de Skydance Productions. Studiourile Paramount Pictures reprezinta o filiala a grupului Viacom Inc.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies