marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru sezonul 4 din Game of Thrones: batalia pentru tron este tot mai sangeroasa

Milioane de fani asteptau cu sufletul la gura acest moment. Trailerul pentru sezonul 4 din Game of Thrones s-a lansat si anunta o batalie epica intr-o lume cu totul fascinanta.

Trailer pentru sezonul 4 din Game of Thrones: batalia pentru tron este tot mai sangeroasa

Pe 7 aprilie debuteaza in SUA al patrulea sezon din serialul fenomen Game of Thrones. Primul trailer arata spectaculos si promite multe momente geniale.

 

Inspirat din seria de romane ale scriitorului american George R.R. Martin, serialul "Urzeala tronurilor" prezinta, de o maniera epica si cu mijloace luxuriante, putin obisnuite pentru o productie de televiziune, lupta fara mila pentru puterea absoluta in regatul fictiv Westeros.

 

In noul sezon, Daenerys Targayren se indreapta spre orasul Yunkai, impreuna cu armata ei, sclavii razboinici pe care ea i-a eliberat la finalul sezonului trei. Khaleesi, interpretata de Emilia Clarke, apare inconjurata de mii de oameni semi-dezbracati, in timp ce ii convinge sa i se alaturile si impreuna sa mearga pentru a-si redobandi locul pe Tronul de Fier.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies