marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai neasteptate momente din serialele americane: secventele care au marcat fanii seriilor Breaking Bad, Game of Thrones sau Family Guy

Anul 2013 a avut parte de numeroase seriale care au reusit sa atraga atentia atat prin subiectele lor, cat si prin numeroase secvente care au taiat rasuflarea.

Cele mai neasteptate momente din serialele americane: secventele care au marcat fanii seriilor Breaking Bad, Game of Thrones sau Family Guy

De la Game of Thrones pana la Breaking Bad si de la How I Met Your Mother pana la Orange is The New Black, serialele din America au oferit cateva momente socante, care au reusit sa ia prin surprindere fanii.

 

Printre acestea se numara si finalul seriei Breaking Bad, final care a tinut cu sfletul la gura milioane de oameni din intreaga lume, dar si mortile sangeroase din Game of Thrones si secventa in care Brian Griffin din Family Guy a fost calcat cu masina. Ultimele replici ale personajului au fost: „Mi-ati oferit o viata minunata, va iubesc pe toti”. S-a uitat pentru ultima data la cei dragi inlacrimati asezati in jurul sau, inainte de a inchide ochii pe vecie. 


Daca Breaking Bad s-a terminat in acest an, pentru Game of Thrones urmeaza un al patrulea sezon, imagini din acesta fiind deja lansate. Cele doua seriale au fost votate de utilizatorii imdb.com drept cele mai bune seriale ale anului, acestea conducand si in clasamentul celor mai piratate show-uri.


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies