marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Bruce Willis: actorul se intoarce in Sin City 2. Ce dezvaluiri a facut regizorul Robert Rodriguez despre continuarea popularului film fantasy noir

Bruce Willis isi va relua rolul din filmul "Sin City" (2005), unde l-a interpretat pe Hartigan, intr-o continuare a acestei pelicule care va fi realizata cu ajutorul tehnologiei 3D, a confirmat pentru MTV Robert Rodriguez, care va regiza filmul alaturi de Frank Miller.

Bruce Willis: actorul se intoarce in Sin City 2. Ce dezvaluiri a facut regizorul Robert Rodriguez despre continuarea popularului film fantasy noir

 

Actiunea din Sin City 2: A Dame To Kill va avea loc inainte, dupa si in timpul evenimentelor din primul film si va incalca toate regulile unui sequel sau prequel. Pe langa vechea distributie, alte nume noi impresionante pe care regizorul Robert Rodriguez a reusit sa le aduca sunt Joseph Gordon-Levitt si Rosario Dawson.

 

Bruce Willis isi reia rolul Hartigan, din filmul cult care a incantant o generatie intreaga. Lansat in 2005, Sin City este considerat printre cele mai bune filme create vreodata si se afla pe locul 137 in Top 250 IMDb, cu o nota de 8.2 si este considerat o capodopera a filmelor fantasy noir.

 

Titlul celei de-a doua parti i-a intrigat pe fani. Cine este "dama" pentru care se va ucide in Sin City 2? Regizorul Robert Rodriguez a spus pentru MTV ca "inca nu am gasit actrita pentru acest rol. Avem cateva optiuni in minte, insa n-am stabilit nimic. Oricine ar avea mai are destule saptamani pana sa inceapa filmari". De altfel, Rodriguez a spus ca marea parte din film inca n-a fost filmata. Cel mai des vehiculat nume pentru rolul Ava, care va fi unul dintre personajele feminine centrale, a fost cel al Angeline Jolie, insa Rodriguez nu a confirmat nimic.

 

 

"Am filmat o singura poveste. Celalalte trei povesti care completeaza A Dame To Kill, vor fi filmate pe bucati, in functie de cum devin si actorii disponibili." a mai spus acesta.

 

Robert Rodriguez a confirmat faptul ca in film vor juca nume noi ca Joseph Gordon-Levitt. Jeremy Piven, Juno Temple, Ray Liotta, Josh Brolin, Christopher Meloni, Dennis Haysbert, alaturi de nume celebre din primul film ca Benicio Del Toro, Rosario Dawson, Clive Owen si Michael Madsen. De asemenea, Jessica Alba si Mickey Rourke au anuntat ca isi vor relua rolurile din filmul "Sin City" (2005).

 

Sin City: A Dame To Kill se va lansa si in Romania incepand cu 4 octombrie 2013.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies