marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru Snitch: Dwayne Johnson lupta pentru libertatea fiului sau intr-un film inspirat de o poveste adevarata

Dwayne Johnson va fi cu siguranta unul dintre cei mai populari si importanti actori de actiune din 2013 cand va lansa nu mai putin de 5 filme de actiune. Printre acestea se numara si pelicula Snitch, inspirata dintr-un caz real.

Trailer pentru Snitch: Dwayne Johnson lupta pentru libertatea fiului sau intr-un film inspirat de o poveste adevarata

Snitch este un thriller scris si regizat de Ric Roman Waugh despre un tata jucat de Dwayne Johnson care se da drept agent anti-drog pentru a-si elibera fiul inchis in urma unui trafic de droguri inscenat. 

 

Filmul care ii aduce in rolurile principale de Dwayne Johnson si Susan Sarandon este bazat pe o povestea reala. Americanul James Settembrino a fost fortat sa colaboreze cu autoritatile guvernamentale pentru a obtine diminuarea unei pedepse  de 10 ani de inchisoare  pentru fiul sau in varsta de 18 ani pe nume Joey.  Interviul devotatului tata dispus la orice sacrificiu pentru a-l elibera cat mai repede posibil pe adolescentul nepregatit sa suporte viata dura din detentie a fost difuzat la TV.


James Settembrino a declarat cu indrazneala ca politia nu este interesata de vinovatia sau nevinovatia persoanelor pe care le aresteaza, ci numai de obtinerea unor condamnari pentru a lasa impresia ca isi desfasoara activitatea in mod eficient, lui cerandu-i-se, in schimbul reducerii pedepsei fiului sau, sa se infiltreze intr-o retea de traficanti de droguri pentru a contribui astfel la capturarea unui lider al grupului de dealeri.

 

Snitch are premiera in SUA pe 22 februarie 2013.  Pe langa acest film Dwayne Johnson va lansa in 2013 filmele G.I. Joe: Retaliation, Empire State, Pain & Gain in regia lui Michael Bay si The Fast and the Furious 6.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies