marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dwayne Johnson a distrus platoul de filmari de la Fast and Furious 6. Vezi noi imagini cu The Rock si Vin Diesel si cand se va lansa filmul in Romania

Actorul Dwayne The Rock Johnson a postat o noua imagine pe contul sau de Twitter de la filmarile Fast and Furious 6.

Dwayne Johnson a distrus platoul de filmari de la Fast and Furious 6. Vezi noi imagini cu The Rock si Vin Diesel si cand se va lansa filmul in Romania

 

Actorul a postat o imagine cu el intr-o scena de actiune: "The Rock a aruncat atat de tare cu un barbat intr-o masa incat s-a rupt tavanul. Greseala mea" a fost mesajul starului la poza urcata pe Twitter.  Pe langa aceasta fotografie, au mai aparut si imagini noi cu Vin Diesel si Paul Walker din cel de-al saselea film al seriei.

Dupa succesul nebun pe care l-a avut Fast Five in 2011, care a facut 626 de milioane de dolari la nivel mondial, producatorii au luat decizia de a continua franciza cu cel putin doua filme noi.

 

Regizorul Justin Lin muta actiunea francizei Furios si iute din America in Europa. Filmarile celui de-al saselea film sunt in plina desfasurare chiar in aceasta perioada.Desi nu se stiu foarte multe lucruri despre povestea din spatele urmatorului film, se pare ca acesta ii implica pe toti membri echipajului intr-un nou jaf fantastic, iar rolul personajului negativ este detinut de Luke Evans (Zeus din Immortals).

Acesta va juca rolul unui lider pentru un alt echipaj care incearca sa puna la cale acelasi jaf. Anterior rolul de antagonist al filmului i-a fost oferit lui Jason Statham, care a refuzat sa se implice in acest proiect. Pe langa Vin Diesel, Dwayne The Rock Johnson si Paul Walker din distributie mai fac parte Luke Evans, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Michelle Rodriguez, Gal Gadot, Gina Carano si Joe Taslim.

Potrivit unor declaratii anterioare ale lui Dwayne Johnson, continuarile filmelor Fast And Furious cu numerele 6 si 7 vor fi filmate aproape simultan. Fast and Furious 6 se va lansa si in Romania 24 mai 2013.


Filmele seriei Furios si Iute:


Fast Five ( 2011)
Distributie: Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson
Regie: Justin Lin
Buget: 125 de milioane de $
Incasari: 626 de milioane de $


Fast & Furious (2009)
Distributie: Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez
Regie: Justin Lin
Buget: 85 de milioane de $
Incasari: 363 de milioane de $

 


The Fast and the Furious: Tokyo Drift  (2006)
Distributie: Lucas Black, Zachery Ty Bryan, Bow Wow
Regie: Justin Lin
Incasari: 158 de milioane de $


2 Fast 2 Furious (2003)
Distributie: Paul Walker, Tyrese Gibson, Cole Hauser
Regie: John Singleton
Buget: 76 milioane de $
Incasari: 236 milioane de $

The Fast and the Furious (2001)
Distributie: Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez
Regie: Rob Cohen
Buget: 38 milioane de $
Incasari: 208 milioane de $



 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies