marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru Taken 2: Liam Neeson este cel mai periculos tata din lume. Imagini din continuarea blockbusterului din 2008

Prima data i-au rapit fata, acum vin dupa el. Liam Neeson se intoarce in rolul fostului agent CIA cu abilitati deosebite, care a facut totul pentru a o salva pe fiica sa, Kim din mainile unor rapitori albanezi. Twentieth Century Fox a lansat astazi primul trailer pentru Taken 2.
 

Trailer pentru Taken 2: Liam Neeson este cel mai periculos tata din lume. Imagini din continuarea blockbusterului din 2008


In Taken 2, Liam Neeson, care recent a implinit 60 de ani va avea parte de multa actiune si schimburi de focuri inventive. Filmul este regizat de Olivier Megaton (Columbiana) si are aceeasi distributie ca precedentul (Liam Neeson, Famke Janssen si Maggie Grace).

 

Taken 2 are un buget de 80 de milioane de dolari si este al patrulea film in care Liam Neeson apare in acest an dupa The Grey cu care a inregistrat un succes major, SF-ul Battleship si The Dark Knight Rises unde va avea o aparitie scurta.


Tatal unuia dintre rapitorii ucisi de Bryan Mills (Liam Neeson) jura razbunare si ajunge sa puna mana pe Bryan si sotia acestuia in timpul vacantei lor din Istambul. Bryan trebuie acum sa-si salveze familia folosindu-se de abilitatile sale speciale, eliminand sistematic rapitorii, unul cate unul.

In 2008, filmul Taken a devenit un blockbuster surpriza cu incasari de peste 220 de milioane de $ si l-a readus in prim plan pe Liam Neeson ca actor major al filmelor de actiune. Filmul a fost extrem de popular in SUA,  asa ca fanii lui Liam se pregatesc de scene spectaculoase si pentru continuarea sa.  Actorul ucide in film nu mai putin de 35 de oameni pentru a-si recupera fiica. Taken 2 va avea premiera pe 5 octombrie 2012.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies