marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru Thanks for Sharing: Gwyneth Paltrow invata sa iubeasca un dependent de sex

Mark Rufallo, Tim Robbins si Gwyneth Paltrow sunt protagonistii filmului Thanks for Sharing, care abordeaza intr-o nota mai optimista lumea dependentilor de sex si greutatile acestora pentru a se adapta sociectatii in care traiesc.

Trailer pentru Thanks for Sharing: Gwyneth Paltrow invata sa iubeasca un dependent de sex

 

 

Primul trailer pentru comedia Thanks for Sharing a fost lansat si a facut senzatie imediat pe internet. Frumoasa Gwyneth Paltrow i-a uimit pe fani cu cateva scene in care apare doar in lenjerie intima. La 41 de ani, actrita din Iron Man 3 demonstreaza ca merita titlul de cea mai frumoasa femeie din lume.

 

 

 

 

 

Filmul aduce in prim plan lumea dependentilor de sex si se concentreaza pe trei personaje diferite care incearca sa isi infrunte aceasta obsesie si sa traiasca normal. Insa, pelicula este mult mai optimista decat drama Shame, care a facut senzatie anul trecut,  in care Michael Fassbender portretiza un barbat din New York a carui viata sa naruie din cauza dependentei sale de sex. Nici scenele de sex nu vor fi explicite asa cum se intampla in Shame.

 

 

 

Thanks for Sharing este o comedie neagra despre vietile dependentilor de sex si il are in rol principal pe Mark Ruffalo, un barbat care incearca sa aiba o relatie normala cu o femei frumoasa, interpretata de Gwyneth Paltrow, dar in acelasi timp se lupta cu obsesia pentru sex. Barbatul decide sa urmeze un program de terapie in 12 pasi pentru a se vindeca de depedenta, insa lucrurile se complica si mai mult.
 

 

Acesta este debutul regizoral al lui Stuart Blumberg, co-scenarist al filmului The Kids Are All Right. Din distributie mai fac parte Pink, Tim Robbins, Joely Richardson, Josh Gad. Filmul urmeaza sa fie lansat in SUA pe 20 septembrie.

 

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies