marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru The Great Gatsby 3D. Leonardo DiCaprio pare la 100 de ani distanta de lumea extravaganta din Marele Gatsby intr-un film costisitor

Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan si Tobey Maguire aduc pe marele ecrane personajele celebre ale romanului The Great Gatsby in viziunea regizorului Baz Luhrmann. Warner Bros a lansat ieri primul trailer oficial pentru Marele Gatsby 3D.

Trailer pentru The Great Gatsby 3D. Leonardo DiCaprio pare la 100 de ani distanta de lumea extravaganta din Marele Gatsby intr-un film costisitor

La 17 ani de la filmul Romeo + Juliet, regizorul Baz Luhrmann face din nou echipa cu Leonardo DiCaprio pentru o noua ecranizare a celebrului roman scris de F. Scott Fitzgerald.

Primul trailer a creat pareri impartite in randul fanilor: unii cinefili au fost de perere ca seamana vizual prea mult cu un alt film al lui Baz Luhrmann "Moulin Rouge!" din 2001 in timp ce altii cred ca pelicula poate ajunge fie un dezastru fie o capodopera. In trailer DiCaprio si Mulligan au parte de scene fierbinti. Insa ceea ce a atras atentia au fost imaginile realizate prin computer animation si soundtrackul modern in stil rap si rock. 


Filmul pare la 100 de ani distanta de lumea extravaganta imaginata de F. Scott Fitzgerald daca se face exceptie de la costumele de epoca si grandoarea specifica anilor '20. Imaginile artificiale din New York create de Baz Luhrmann par sa sa ciocneasca de modul in care stim cum era reprezentata America anilor '20.


The Great Gatsby este povestea lui Nick Carraway (Tobey Maguire), proaspat mutat in Long Island care devine atras de stilul de viata misterios al vecinului sau foarte bogat, Jay Gatsby (Leonardo DiCaprio).


Extravagantul Jay Gatsby, devenit milionar cu afaceri pe timpul prohibitiei, nutreste inca sentimente profunde pentru fosta lui iubita Daisy (Carey Mulligan), desi aceasta s-a dovedit a fi superficiala si s-a maritat cu Tom Buchanan (Joel Edgerton).Dar in momentul in care Nick Carraway devine un apropiat al lui Gatsby, acesta isi da seama ca nu este exact ceea ce isi dorea.


Noua varianta care va fi lansata 3D pe 25 decembrie 2012 va fi a patra ecranizare a romanului lui F. Scott Fitzgerald, dupa cele din 1949, 1974 si 2000.


Intr-un interviu acordat celor de la The New York Times, Luhrmann a explicat de ce e ales 3D-ul pentru noul sau proiect: "Efectele speciale din aceasta pelicula nu sunt cele pe care vi le imaginati. Am vrut sa aduc un efect de intimitate pe care filmele normale nu reusesc sa o faca. Cum il facem pe spectator sa se simte in camera, alaturi de actori?". Filmul are un buget costisitor pentru acest gen - 125 de milioane de dolari.
 



Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies