marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru The Green Inferno: Eli Roth, regizorul filmului Hostel, revine dupa o pauza de 7 ani cu un horror inspaimantator

S-a lansat primul trailer pentru The Green Inferno, un horror regizat de Eli Roth, omul din spatele unor productii ca  Hostel sau Cabin Fever.

Trailer pentru The Green Inferno: Eli Roth, regizorul filmului Hostel, revine dupa o pauza de 7 ani cu un horror inspaimantator


The Green Inferno este primul film al lui Eli Roth in postura de regizor de la Hostel: Part II, lansat in 2007. Dupa 7 ani, regizorul se intoarce la stilul sau preferat si aduce pe marile ecrane un film sangeros, despre canibali.

Scris si regizat de Eli Roth, The Green Inferno urmareste povestea unui grup de studenti, care calatoresc din New York City in Amazon pentru a salva un trib de la extinctie. Insa, soarta ii aduce intr-o situatie tragica cand sunt luati ostatici chiar de tribul pe care vor sa-l apere, fara sa stie ca sunt canibali.
 

 

Din distributie fac parte  Lorenza Izzo (Aftershock), Ariel Levy (Aftershock), Daryl Sabara (Spy Kids) sau Kirby Bliss Blanton (Project X).



The Green Inferno
se va lansa in cinematografele din SUA incepand cu 5 septembrie 2014.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies