marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru The Hobbit: An Unexpected Journey, prequel-ul seriei Lord of the Rings. Cum arata cel mai ambitios proiect al lui Peter Jackson

Warner Bros le-a facut un cadou perfect fanilor Lord of The Rings si a lanast astazi primul trailer pentru The Hobbit: An Unexpected  Journey, primul prequel al celebrei trilogii

Trailer pentru The Hobbit: An Unexpected Journey, prequel-ul seriei Lord of the Rings. Cum arata cel mai ambitios proiect al lui Peter Jackson

GALERIE FOTO CU 20 DE IMAGINI DIN FILM

 

Pelicula The Hobbit: An Unexpected Journey, una dintre cele mai scumpe produse vreodata, reia povestea din romanul "The Hobbit" scris de J. R. R. Tolkien si lansat  in 1937, si este un prequel al trilogiei The Lord of the Rings care tocmai a implinit 10 ani de la lansare.

Peter Jackson a decis sa aduca povestea pe marile ecrane in doua parti: The Hobbit: An Unexpected Journey si The Hobbit: There and Back Again pe care le filmeaza simultan. Filmarile au inceput in martie 2011  in Wellington, Noua Zeelanda.

Padurea din Lord of The Rings exista! Uite imagini incredibile cu taramul unde a trait Frodo

Mega proiectul celor de la MGM, The Hobbit ( cele doua parti se vor lansa in 2012 si 2013) va avea un buget de peste 540 de milioane de dolari, adica de peste 270 de milioane de dolari pentru fiecare parte. Filmul are sanse sa fie cel mai scump din istorie, adunand bugetele ambelor parti.

Pelicula ii aduce in fata pe Martin Freeman in rolul lui Bilbo Baggins si Richard Armitage in rolul lui Thorin Oakenshield. In noile aventuri se intorc si alti actori din LOTR: Ian McKellen, Andy Serkis, Hugo Weaving, Cate Blanchett, Christopher Lee, Ian Holm, Elijah Wood si Orlando Bloom.

Filmul va prezenta povestea micutului hobbit Bilbo Baggins si cum a ajuns acesta sa puna mana pe celebrul inel al puterii. Bilbo pleaca intr-o noua aventura pentru a elibera Regatul Dwarfilor din Erebor, cucerit de dragonul Smaug. Cu ajutorul vrajitorului Gandalf acesta se alatura unei echipe de 13 dwarfi condusi de marele razboinic - Thorin Oakenshield.

Elijah Wood vs. Daniel Radcliffe. Vezi care dintre ei produce mai multi bani

Dupa 10 ani de la lansarea celei mai bune trilogii din istorie, Peter Jackson readuce pe marile ecrane atmosfera taramului mitic creat de J.R.R. Tolkien.

The Hobbit: An Unexpected Journey este unul din cele mai asteptate filme din 2012 si nu doar pentru ca este un prequel al uneia dintre cele mai iubite serii din istoria filmului, dar si pentru ca realizarea filmului in sine este epica. Pana sa ajunga in aceasta forma, proiectul a intampinat numeroase probelem, procese intre New Line si Peter Jackson, si a fost o intreaga lupta pentru a beneficia de profituri.


Initial, regizorul proiecutlui trebuia sa fie Guillermo del Toro, iar Peter Jackson era implicat doar ca producator, insa del Toro a renuntat din cauza programului incarcat. Si asa cum era de asteptat, Jackson a preluat scaunul de regizor, singurul om capabil sa continue aventurile personajelor fascinante din romanele lui Tolkien.

Primul film The Hobbit: An Unexpected Journey va fi lansat in decembrie 2012. iar The Hobbit: There and Back Again" urmeaza sa fie lansat in 2013.
 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies