marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Confruntarea pe care fanii o asteapta de 29 de ani: Rambo vs Conan. Stallone zdrobeste toate miturile cu noile imagini din Bullet to the head

Visul oricarui iubitor al filmelor de actiune: o infruntare Rambo vs Conan este gata sa devina realitate. 

Confruntarea pe care fanii o asteapta de 29 de ani: Rambo vs Conan. Stallone zdrobeste toate miturile cu noile imagini din Bullet to the head

"Rambo" Sylvester Stallone arata de ce este in stare la 65 de ani intr-un nou film ce se va lansa in 2012 si in care se bate cu noul Conan Barbarul  - Jason Momoa.

Thrillerul "Bullet to the head" regizat si scris de Walter Hill, se va lansa in aprilie 2012 si este adus de producatorii peliculei "I am number four". Este al doilea  film important din 2012 pentru Stallone dupa The Expendables 2.

A slabit 32 de kilograme si e mai sexy ca oricand! Ce cantareata celebra a uimit cu silueta spectaculoasa

Noile imagini oficiale din "Bullet to the head" i-au dat pe spate pe fani. Desi a facut 65 de ani si a fost star in peste 50 de filme cu incasari de peste 4 miliarde de dolari la nivel mondial, Sly arata ca mai are puterea sa impresioneze in peliculele de actiune.


Stallone joaca rolului unui asasin platit, fortat sa se alieze cu un politist din New York intr-o aventura totala pentru a se razbuna pe Keegan ( Momoa) cel care l-a ucis pe cel mai bun prieten al sau. Filmul are un buget de 40 de milioane de dolari si este inspirat de cartea lui Alexis Nolent - Headshot. Christian Slater face parte din distributia care ii mai cuprinde pe Jason Momoa (Game of Thrones, Conan Barbarul) si pe Sarah Shahi.

Divort cu scandal ca la usa cortului. Ce actrita isi ameninta fostul sot: "Te distrug daca le faci ceva copiilor mei!"

Casatorit de 3 ori, in prezent cu Jennifer Flavin cu care are 3 copii, Sylvester Stallone a revenit anul trecut dupa o pauza de doi ani cu blocubusterul The Expendables. Sylvester Gardenzio Stallone alias Sylvester Stallone, s-a nascut la data de 6 iulie 1946 in New York, SUA. Sylvester a devenit unul dintre cei mai bine platiti actori insa este cunoscut si ca scenarist si regizor.


Vezi filmul Never Back Down pe www.Voyo.ro la abonament! 7 zile gratis, 250 de filme, doar 3 Euro+TVA si… Let’s Voyo!


Faima mondiala a castigat-o in 1976 cu povestea si rolul  unui luptator necunoscut caruia i se da oportunitatea sa se bata pentru un titlu cu greutate: Rocky (1976) a devenit o legenda, primind zece nominalizari la Oscar. Filmele din seria Rambo inceputa cu "First Blood"  in 1982 l-au facut unul dintre cele mai de top figuri masculine din cinematografie si a creat un lung sir de comparatii cu marele rival Arnold Schwarzenegger care a lansat "Conan the Barbarian" in acelasi an - 1982. In 2011 rolul lui Conan a fost reluat de Jason Momoa.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies