marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru The Host: creatoarea lui Twilight promite un nou fenomen cinematografic. Personajele care ii inlocuiesc pe eroii din Amurg

Autoarea americana Stephenie Meyer a scris un "mic fenomen" numit Twilight, asa ca nu e deloc surprinzator ca ecranizarea romanului The Host/Gazda scris in 2008 atrage deja un interes enorm. Thrillerul science fiction si-a lansat astazi primul trailer oficial, iar pelicula va avea premiera in 2013. Fa cunostinta mai jos cu noua Bella.

Trailer pentru The Host: creatoarea lui Twilight promite un nou fenomen cinematografic. Personajele care ii inlocuiesc pe eroii din Amurg


Dupa vampiri, lumea este invadata de extraterestri in filmul care aduce pe marile ecrane bestsellerul lui Meyer - The Host.  Cu o distributie formata din Saoirse Ronan, Diane Kruger, William Hurt, Frances Fisher, filmul este regizat de Andrew Niccol. Desi pastreaza atmosfera supranaturala din Twilight, noul film pare sa fie mult mai sumbru si mai interesant decat celebra saga cu vampiri.

 

Filmul spune povestea unor extraterestri, numiti "suflete" care pun stapanire pe corpurile oamenilor carora le distrug personalitatea si le omoara constiinta. The Host/Gazda are in centru si un triunghi amoros ce se invarte in jurul adolescentei Melanie Stryder interpretata de actrita irlandeza de 18 ani, Saoirse Ronan. Actrita care a devenit cunoscuta acum 5 ani cu rolul din Remuscare/ Atonement, pentru care a fost si nominalizata la Oscar, a mai jucat in pelicule ca The Lovely Bones (2009), The Way Back (2010), Hanna (2011).

 


Andrew Niccol este cunoscut la Hollywood pentru scenariul filmului The Truman Show si ca regizorul filmelor Gattaca, S1m0ne si recentul In Time, cu Justin Timberlake si Amanda Seyfreid. Filmarile pentru The Host au debutat in februarie 2012 iar bugetul filmului s-a ridicat la 44 milioane de $.

 

Intr-un viitor post apocaliptic si dezolant, lumea noastra a fost invadata de un dusman invizibil. Oamenii devin gazde pentru acesti invadatori, mintile le sunt luate, in timp ce corpurile lor raman intacte si isi continua vietile, aparent neschimbate. O mare parte din omenire a cedat.


Cand Melanie, unul dintre putinii oameni „salbatici” in viata, este capturata, are convingerea ca i-a sosit sfarsitul. Wanderer, „sufletul” invadator care a intrat in corpul lui Melanie, a fost avertizata despre provocarile cauzate de trairea in corpul unui om: emotiile covarsitoare, multitudinea de simturi, memoriile mult prea clare. Dar mai era ceva dificil, ceva la care Wanderer nu se astepta: vechiul chirias al corpului ei refuza sa renunte la posesiile mintii ei.

Wanderer ii pune la incercare gandurile lui Melanie, sperand sa descopere locurile pe unde se ascund restul de oameni rezistenti. In schimb, Melanie ii umple mintea lui Wanderer cu viziuni despre omul pe care il iubeste – Jared (Max Irons), un om care inca isi duce traiul in clandestinitate. Incapabila sa se desparta de dorintele corpului lui Melanie, Wanderer incepe sa tanjeasca dupa un om a carui demascare facea parte dintre insarcinarile ei. Cand fortele exterioare le transforma pe Wanderer si pe Melanie in aliate, ele se pregatesc sa plece in cautarea omului pe care ambele il iubesc, cautare care se dovedeste a fi periculoasa si nesigura.

 


Pelicula despre care deja se spune ca va avea parte de continuari in cazul in care se va dovedi a fi de succes promite sa-i cucereasca pe tineri nu doar cu triunghiul amoros dintre Melanie Stryder/Wanderer (Saoirse Ronan), Jared Howe (Max Irons) si Ian (Jake Abel), ci si cu elementele science fiction ale invaziei extraterestre intr-o lume high-tech.

 

The Host/Gazda se va lansa in Romania pe 29 martie 2013.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies