marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru Two Mothers: Naomi Watts si Robin Wright sunt doua mame scandaloase intr-un film controversat

Two Mothers, o drama controversata cu Robin Wright si Naomi Watts in rolurile principale si-a lansat primul trailer, dupa ce filmul a fost vazut in premiera la Festivalul de la Sundance din ianuarie.

Trailer pentru Two Mothers: Naomi Watts si Robin Wright sunt doua mame scandaloase intr-un film controversat


Two Mothers
a fost primit cu scepticism la Sundance, cei de la Vulture numindu-l "cel mai bun si cel mai prost film" din editia de acest an a festivalului american. Acestia au scris ca actiunea filmului se concentreaza in jurul a 3 teme: inot, sex si priviri cu subinteles.

Subiectul controversat i-a facut pe multi sa ridice din sprancene. Cu siguranta, este cel mai riscant film din carierele celor doua actrite, Naomi Watts si Robin Wright.


Povestea din Two Mothers este una cel putin neobisnuita. Naomi Watts si Robin Wright, doua femei mature ajung sa se indragosteasca fiecare de baiatul celeilalte. Astfel, doi baieti adolescenti ajung obiectul afectiunii a doua femei trecute de prima tinerete.

 

Filmul are la baza romanul scris de Doris Lessing, regia este semnata de Anne Fontaine (Coco Before Chanel), iar scenariul ii apartine lui Christopher Hampton. Alaturi de cele doua vedete feminine, vor mai juca James Frecheville si  Xavier Samuel.

 

 

Desi subiectul este unul delicat, Naomi Watts, care recent a incheiat filmarile la ambitiosul film "Diana", despre viata Printesei Diana, nu se teme de scenele deocheate. "Stiu ca acest film va schimba lucrurile, nu mai sunt o ingenua la Hollywood. O cariera trebuie reinventata tot timpul. Am zile cand ma simt ca la 100 de ani si am nevoie de ceva diferit" a declarat actrita de 44 de ani pentru Daily Mail.

La randul ei, actrita Robin Wright, in varsta de 46 de ani, nu se teme de scenele provocatoare si de subiectul neconventional al filmului.

 

Filmul nu are inca data de lansare.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies