marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru World War Z: Brad Pitt se lupta cu o armata de zombi pentru a salva omenirea. Cum arata actorul in primul sau blockbuster dupa 3 ani

Brad Pitt se intoarce intr-un blockbuster, dupa 3 ani, cand lansa Inglourious Basterds. Paramount Pictures a lansat primul trailer pentru World War Z, o productie cu zombi ambitioasa si foarte scumpa.

Trailer pentru World War Z: Brad Pitt se lupta cu o armata de zombi pentru a salva omenirea. Cum arata actorul in primul sau blockbuster dupa 3 ani

 

"Let the kids know I'm coming back" este replica pe care o spune Brad Pitt dupa ce isi lasa familia pentru a  salva lumea de o invazie a zombiilor in noul sau film, World War Z. Una dintre productiile cu mari probleme in acest an si-a lansat trailerul si promite a fi printre blockbusterele anului viitor, desi a intampinat numeroase greutati in faza de productie, filmarile au fost amanate, multe scene au fost turnate din nou, bugetul a explodat si scenaristul a fost schimbat.


Actorul s-a ferit in ultimii ani sa joace in blockbustere si francize, insa in 2012 s-a angajat sa faca un film cu zombie "World War Z" pe care studiourile Paramount Pictures intentionau sa-l transforme in trilogie. Pelicula care se va lansa in 2013 si a carui buget a explodat la 170 de milioane de dolari i-a nemultumit in repetate randuri pe producatori iar Brad Pitt a avut de refilmat scene dupa incheierea productiei.

"World War Z este un film cu monstri si acest lucru atrage. Sa refilmez scene nu a fost ceva neobisnuit" a declarat recent actorul. Filmul trebuia sa fie lansat pe 25 decembrie 2012, insa a fost amanat pentru 21 iunie 2013.

World War Z spune povestea lui Gerry Lane (Brad Pitt) un angajat al Organizatiei Natiunilor Unite, care calatoreste in toata lumea incercand sa opreasca invazia de zombi care distruge omenirea. Filmul are la baza romanul extrem de popular in Statele Unite "World War Z: An Oral History of the Zombie War" scris de Max Brooks. Anul trecut fanii au reactionat dur pe retelele sociale atunci cand au aflat ca filmul celor de la Paramount urma sa modifice o mare parte din povestea aflata in carte.


Initial, filmul a fost gandit ca o trilogie si era aproape mort daca Paramount nu gasea sprijin financiar de la partenerii Graham King (GK Films) si David Ellison (Skydance Production).Brad Pitt are rolul principal si este unul dintre producatorii executivi ai acestui film care s-a turnat in Marea Britanie, Malta, Scotia si Ungaria.  Toti insa platesc un pret urias pentru ca productia a necesitat doua luni pentru a se refilma scene si a face schimbari majore de scenariu dupa ce scenaristul Matthew Michael Carnahan a fost dat afara si inlocuit cu Damon Lindelof, cel (s-a ocupat de scriptul de la Prometheus) pentru a modifica finalul filmului.
 


Se pare ca greseala majora a lui Brad Pitt a fost sa-l aduca la carma filmarilor pe Marc Forster ( cunoscut pentru Quantum of Solace) un regizor care nu a aratat prea multa viziune sau personalitate in filmele sale. Hollywood Reporter a notat ca viziunea lui Marc Forster pentru acest film a fost neclara de la inceput: cu 3 saptamani inainte de a incepe filmarile, regizorul nu avea habar cum trebuie sa arate un zombi si cum sa se miste.  


World War Z se lanseaza in Romania pe 21 iunie 2013.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies