marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailerul care a batut toate recordurile: 10 milioane de oameni l-au downloadat in 24 de ore!

Cand un film ii strange la gramada pe toti super eroii Marvel din ultimii 3 ani incoace garantat creeaza nebunie in randul fanilor.

Trailerul care a batut toate recordurile: 10 milioane de oameni l-au downloadat in 24 de ore!

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Cel putin din acest punct de vedere mult asteptatul The Avengers nu a dezamagit. Trailerul filmului regizat de Joss Whedon si pe care toti fanii benzilor desenate il asteapta de ani de zile a rupt recordurile pe iTunes: miercuri a fost downloadat de 10 milioane de utilizatori in doar 24 de ore, scrie Entertainment Weekly. Trailerul a facut senzatie si pe youtube unde a strans in 4 zile peste 3 milioane de vizualizari.

Productia celor de la Marvel, Disney si Paramont a batut pe iTunes recordul anterior detinut de Transformers: Dark of The Moon cu 6.4 milioane de download-uri in prima zi.

Pelicula a fost etichetata de presa drept o extravaganta a filmelor cu super eroi: o echipa speciala din care fac parte personaje ca Thor, Iron Man sau Captain America trebuie sa salveze lumea de la anihilare.



Desi o explozie de nume grele pe afis nu este o garantie pentru succes, filmul mizeaza pe forta unor staruri care au adus sute de milioane de dolari incasari de box office: Robert "Iron Man" Downey Jr., Samuel L. "Nick Fury" Jackson, Chris "Captain America" Evans, Mark "The Hulk" Ruffalo, Chris "Thor" Hemsworth, Jeremy "Hawkeye" Renner, Scarlett "Black Widow" Johansson.  Vezi care sunt cele mai de succes filme cu super eroi lansate vara!

Foto. Captain America, Nick Fury, Thor, Iron Man si Hulk: in gasca "baietilor buni" vor exista multe conflicte

Fanii au dat navala sa vada trailerul insa imaginile nu au multumit pe toata lumea pana acum. Multi s-au plans ca Hulk apare prea putin, Iron Man prea mult iar unul dintre cele importante piese al acestui gen de filme - personajul negativ care vrea sa distruga planeta - nu e deloc scos in evidenta de trailer. Cu alte cuvinte cu ce forta a raului se lupta eroii Americii si mai ales de ce este ea in stare. 

Foto. Scarlett Johansson in rolul eroinei "Black Widow" 


Raspunsul a venit vineri cand britanicul Tom Hiddleston care a pus mana pe rolul principal negativ in The Avengers a dezvaluit ca personajul sau Loki - in mitologia nordica zeul siret si malefic al focului si al magiei - va pune la cale un plan diabolic de a subjuga rasa umana si va tine piept echipei de super eroi.

"Loki (n.r. pe care fanii il stiu din pelicula Thor ) este mult mai amenintator si vrea sa devina regele omenirii.El crede ca planeta este populata cu oameni care nu fac decat sa se lupte intre ei, insa un rege la care sa se supuna toata lumea i-ar opri din distrugere" a declarat acesta. Din fericire exista Nick Fury ( Samuel Jacjkson) directorul unei agentii pentru pacea internationala, S.H.I.E.L.D, si echipa sa de razboinic care sa apere planeta de la dezastru. Filmul va ajunge pe marile ecrane in mai 2012.

Foto. Tom Hiddleston in rolul lui Loki


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies