marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Avengers: primul trailer oficial pentru cel mai asteptat film de actiune din 2012

The Avengers, filmul care va reuni cei mai populari supereroi Marvel, a primit astazi primul trailer oficial. Fanii benzilor desenate, dar si ai filmelor cu Iron Man, Thor sau The Incredible Hulk sunt extrem de entuziasmati.

The Avengers: primul trailer oficial pentru cel mai asteptat film de actiune din 2012

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Continuand aventurile epice din Thor, Iron Man sau Captain America: The First AvengerThe Avengers/Razbunatorii este echipa cu cei mai tari eroi din istorie si cu un buget de 150 de milioane de dolari.

Cand un dusman neasteptat ameninta sa distruga viitorul omenirii, Nick Fury, directorul unei agentii pentru pacea internationala, S.H.I.E.L.D, are nevoie de o echipa care sa apere planeta de dezastru.


Bazat pe seria extrem de populara a benzilor desenate publicata pentru prima data in 1963 de Marvel, The Avengers aduce toti eroii pentru o actiune exploziva ce va fi lansata pe 4 mai 2012.

Robert Downey Jr. (Iron Man), Chris Evans (Captain America), Samuel L. Jackson (Nick Fury), Chris Hemsworth (Thor), Jeremy Renner (Hawkeye), Scarlett Johansson (Black Widow), Cobie Smulders (S.H.I.E.L.D Agent Maria Hill) si Tom Hiddleston (the evil Loki) fac parte din distributia de vis pe care cei de la Marvel au reusit sa o aduca pentru ambitiosul proiect.

Intr-un interviu acordat pentru Huffington Post cu ceva timp in urma, Chris Evans declara ca nu era sigur de cum va arata filmul, dar dupa ce a vazut ce iese, a fost mai mult decat multumit.

"Cand am acceptat, nu stiam cum va iesi. Ma gandeam ca suntem multi actori cunoscuti, ma temeam de discutii. Dar m-am inselat, a iesit asa cum ar fi trebuit, plus ca echipa a fost formidabila, fiecare si-a vazut de treaba lui. Am mari sperante pentru The Avengers si cred ca o sa fie un film spectaculos si reusit" a spus Evans

Chris Evans a vorbit si despre cum a fost colaborarea cu regizorul Joss Whedon: "Nu este usor sa faci un film cu atatia actori importanti, dar Joss a reusit sa faca acest lucru fara sa existe nici un fel de probleme. El este un om extraordinar si incerc sa ii fac pe plac. Daca lui ii convine dialogul si mie imi convine. Il apreciez pentru cat se implica si pentru faptul ca este extrem de prietenos si muncitor".



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies