marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailerul saptamanii: Godzilla, monstrul urias, distruge omenirea, cum arata Bryan Cranston in super productia de 160 de milioane de $

A fost lansat primul trailer oficial pentru Godzilla. Dupa cateva teasere si imagini, a venit vremea sa vedem cu adevarat cum arata creatura giganta.

Trailerul saptamanii: Godzilla, monstrul urias, distruge omenirea, cum arata Bryan Cranston in super productia de 160 de milioane de $

Ce il sperie mai tare pe Bryan Cranston decat Walter White? Godzilla. In noul trailer, umanitatea este distrusa de Godzilla, creatura giganta care apare din ocean si face praf Pamantul.  Fanii au ocaza sa-l vada si pentru prima data pe Bryan Cranston, in rolul unui om de stiinta, ingrozit de monstrul urias.


Filmul pare o imbunatatire uriasa fata de cel din 1998, care nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor, insa a fost destul de popular in randul fanilor. Noul Godzilla este abordat intr-o maniera mult mai serioasa, cu element horror. "Aroganta omului il face sa creada ca Natura ne apartine si o putem controla, si nu inves" spune Ken Watanabe in trailer, in rolul unui oficial japonez, care trebuie sa evalueze carnagiul suferit de omenire.

 


Una dintre cele mai impresionante imagini din trailer o reprezinta cea in care Statuia Libertatii este distrusa si apare fara maini.


Filmul este produs de Legendary, care anul trecut a lansat Pacific RIm, filmul impresionant al lui Guillermo del Toro, cu roboti si monstri.

Noua versiune a filmului cu reptila gigant creata de japonezi va fi regizat de Gareth Edwards, cunoscut pentru thrillerul apocaliptic Monsters, si urmeaza sa fie lansat in 2014. Creatura infricosatoare ameninta inca o data omenirea si aduce cu ea sfarsitul lumii. Astfel, omenirea va lupta cu toate armele posibile pentru a supravietui. Din distributie fac parte Aaron Taylor-Johnson, Bryan Cranston, Elizabeth Olsen.


Printre producatori se numara si Frank Darabont (creatorul serialului popular The Walking Dead si cel care a regizat filme ca The Shawshank Redemption sau The Green Mile) si tot el a fost angajat pentru a termina scenariul. Scriptul a fost inceput de Max Borenstein (Seventh Son) si Drew Pearce (Iron Man 3), alaturi de David S.Goyer.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies