marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailerul saptamanii: Sam Worthington da un jaf de 30 de milioane de dolari cu o schema ingenioasa

Starul din Avatar, Sam Worthington joaca rolul unui politist inchis pentru o crima pe care n-a comis-o si care, eliberat pentru inmormantarea tatalui sau, se pregateste de unul din cele mai spectaculoase furturi de diamante.

Trailerul saptamanii: Sam Worthington da un jaf de 30 de milioane de dolari cu o schema ingenioasa

Thrillerul Man on a Ledge regizat de Asger Leth si-a lansat primul trailer oficial. Elizabeth Banks si Sam Worthington au parte de adrenalina la cote maxime.  Pelicula se va lansa pe 13 ianuarie 2012.


Nick Cassidy (Sam Worthington) este un politist cinstit. Inchis pentru o crima pe care nu a facut-o aceste sa pregateste de razbunare. Nick ameninta ca se va arunca de pe acoperisul unei cladiri din Manhattan, insa tentativa de suicid este defapt fatada unui lucru mult mai important - cel mai mare furt de diamante facut vreodata.


Zeci de politisti ajung la fata locului iar o psiholoaga - Lydia Anderson (Elizabeth Banks) incearca sa-l convinga sa nu se arunce. Acestia nu au nici cea mai mica banuiala ca omul de pe acoperisul cladirii incearca defapt sa distraga atentia de la un jaf de 30 de milioane de dolari

 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies