marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

A uimit pe toata lumea in Avatar. Acum Sam Worthington arata de nerecunoscut pentru noul sau rol

Sam Worthington, britanicul de 35 de ani, devenit star cu rolurile din  Avatar si Clash of the Titans si-a surprins fanii cu o transformare de nerecunoscut. 

A uimit pe toata lumea in Avatar. Acum Sam Worthington arata de nerecunoscut pentru noul sau rol

 

 

 

Actorul si-a lasat barba si a pus cateva kilograme in plus pentru rolul din drama Drift la care filmeaza in aceasta perioada. In filmul care va fi lansat in 2012 joaca rolul lui JB, un barbat care alaturi de fratele sau se lupta in anii '70 sa promoveze si sa dezvolte surfingul in America.


Sam a declarat ca se bucura ca a luat o pauza de la antrenamentele criminale pentru partea a doua din Clash of the Titans. Pentru acest rol s-a pregatit cu Rodney Johnson - antrenorul care l-a ajutat si pe Christian Bale pentru Batman Begins.


"Timp de cateva luni am trait ca boxeur. Ma sculam diminteata pentru 2-3 ore de antrenamente, mancam dupa o dieta speciala si ma culcam. Dupa cateva saptamani eram ca un tanc" a glumit actorul. Clash of the Titans 2 va ajunge in cinematografe pe 30 martie 2012. Si Avatar 2 are o data de lansare - decembrie 2014.
 

In octombrie, Sam Worthington isi lanseaza drama Texas Killing Fields unde joaca alaturi de Chloe Moretz  si Jessica Chastain. Filmul spune povestea unui detectiv din Texas care colaboreaza cu un poltist din New York pentru a rezolva o serie de crime. Vezi mai jos trailer!

Sursa foto: Splash

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies