marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

,,Traind printre demoni 2” isi ingrozeste fanii din 1 iulie la cinema, in Romania

Un thrillerul supranatural produs de New Line Cinema, „Traind printre demoni 2” revine tot in regia lui James Wan, dupa succesul inregistrat de „Conjuring” si aduce in prim plan un alt eveniment din dosarele renumitilor demonologi Ed si Lorraine Warren.

,,Traind printre demoni 2 isi ingrozeste fanii din 1 iulie la cinema, in Romania

Reluandu-si rolurile, Vera Farmiga („Sus, in aer”), nominalizata la Oscar si Patrick Wilson, sunt Lorraine si Ed Warren, care, intr-una dintre cele mai terifiante investigatii paranormale ale lor, calatoresc in nordul Londrei, pentru a ajuta o mama sa-si creasca singura cei patru copii, intr-o casa plina de spirite rele.

Filmul vine dupa primirea extrem de buna a filmului lui Wan „Traind printre demoni”, care a marcat cea mai buna lansare a unui film de groaza original. Filmul a avut incasari de 319 milioane de dolari la nivel mondial si ramane cel de-al doilea film horror, din punct de vedere al incasarilor, din toate timpurile, dupa „Exorcistul”.

 

Din distributie mai fac parte Frances O’Connor care este mama singura, Madison Wolfe si nou-venitii Lauren Esposito, Patrick McAuley si Benjamin Haigh in rolurile copiilor ei, Maria Doyle Kennedy, Simon Delaney, Franka Potente si Simon McBurney.


Scenariul este semnat de Chad Haynes si Carey W. Hayes, James Wan si David Leslie Johnson, dupa o poveste de Chad Hayes, Carey W. Hayes si James Wan. Peter Safran si Rob Cowan care au colaborat inainte la „Traind printre demoni”, au produs filmul impreuna cu Wan. Producatori executivi au fost Toby Emmerich, Richard Brener, Walter Hamada si Dave Neustadter.

 


 


In spatele camerei, au mai colaborat cu Wan, directorul de imagine nominalizat la Premiul Oscar Don Burgess („Forrest Gump”, „42”) si scenograful Julie Berghoff, editorul Kirk Morri, creatoarea de costume Kristin M. Burke si compozitorul Joseph Bishara.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies