marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Transformare incredibila pentru Antonio Banderas: cum arata actorul in noul film

Antonio Banderas poate fi considerat un actor-cameleon, tinand cont de transformarile pe care le-a facut pentru diferite roluri, cea mai recenta fiind o dovada clara a acestui lucru.

Transformare incredibila pentru Antonio Banderas: cum arata actorul in noul film


Pentru cel mai nou proiect al sau, rolul din SpongeBob SquarePants 2, Antonio Banderas a suferit o schimbare de look impresionanta, imaginile oferite publicitatii surprinzandu-l pe actorul spaniol intr-o ipostaza de nerecunoscut. Vezi aici imaginile


Cu parul foarte lung, barba impresionanta, bandana pe cap si imbracat in costum de pirat peste care purta o armura, Antonio Banderas a intrat foarte bine in pielea personajului.


Filmarile pentru SongeBob SquarePants 2 au inceput pe 9 octombrie, in Savannah, Georgia, urmand ca productia sa contina o combinatie intre secvente animate si scene de actiune. Pentru partea animata, Banderas va imprumuta vocea personajului pe care il interpreteaza in secventele reale.

 


 

Antonio Banderas nu este strain productiilor animate si celor dedicate copiilor, el facandu-si debutul in aceasta latura cinematografica in 2001, atunci cand a facut parte din distributia Spy Kids, iar apoi a intrepretat rolul lui Puss in Boots in franciza Shrek, iar in 2011 a fost realizat un film in care simpaticul motan a fost in prim plan.


In 2004, The SpongeBob SquarePants Movie a avut incasari de peste 140 de milioane de dolari.


SpongeBob SquarePants 2 va fi lansat in cinematografe in 13 februarie 2015.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies