marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Transformarea impresionanta pe care a suferit-o Bradley Cooper pentru rolul din American Sniper, unul dintre cele mai importante proiecte din cariera. Cum arata actorul dupa ce s-a ingrasat 18 kg

Programat sa fie lansat in cinematografe in a doua parte a lui 2015, American Sniper se anunta de pe acum a fi unul dintre cele mai asteptate filme din urmatoarea perioada.

Transformarea impresionanta pe care a suferit-o Bradley Cooper pentru rolul din American Sniper, unul dintre cele mai importante proiecte din cariera. Cum arata actorul dupa ce s-a ingrasat 18 kg

VEZI AICI FOTOGRAFIILE CU BRADLEY COOPER

Dupa ce Steven Spielberg a renuntat la regia acestei productii, postul i-a revenit lui Clint Eastwood se va ocupa de filmul care prezinta povestea fostului soldat din trupele speciale SEALS, Chris Kyle, care a murit in 2013.


Rolul lui Chris Kyle i-a revenit lui Bradley Cooper, transformarea pe care a suferit-o pentru a intra in pielea personajului fiind una impresionanta. Actorul de 39 de ani s-a ingrasat pana acum peste 18 kg, fiind de nerescunoscut.


Starul din American Hustle a fost fotografiat de paparazzi in timp ce iesea dintr-un magazin din Beverly Hills, fizicul sau fiind de-a dreptul impunator datorita musculaturii care a capat proportii.



"S-a ingrasat peste 18 kg. A muncit intens pentru a ajunge asa. A intrat foarte bine in pielea personajului. Vrea sa faca un rol memorabil pentru a-i aduce un omagiu lui Chris", a declarat colegul sau, Eric Close care va interpreta rolul lui agent CIA.


American Sniper va reprezenta adaptarea autobiografiei lui Chris Kyle, un soldat in trupele Navy Seals si cel mai bun lunetist din armata americana. Pelicula va fi produsa de studiourile Warner Bros. iar in rol principal va juca Bradley Cooper, care este implicat si ca producator. Jason Hall ("Spread") se ocupa de scenariu, iar filmarile ar trebui sa inceapa in primele luni din 2014.



Romanul, al carui titlu complet este  American Sniper: The Autobiography of the Most Lethal Sniper in U.S. Military History, dezvaluie cum Chris Kyle, nascut in Texas, a stabilit un record devenind lunetistul care a impuscat cele mai multe victime cu ajutorul pustilor cu luneta pentru armata americana. Cartea a fost laudata pentru sinceritatea si franchetea cu care autorul povesteste in detaliu ce inseamna o lupta om contra om si  experientele unui razboinic cand trebuie sa isi elimine inamicii, de la apropiere sau distanta. Romanul sau a fost best-seller New York Times timp de 18 saptamani.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies