marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Transformarea lui Brad Pitt pe covorul rosu de la premiera filmului The Tree of Life!

Ieri a avut loc in Los Angeles premiera americana a filmului The Tree of Life care a luat a luat Palme d'Or in acest an la Cannes. Brad Pitt s-a declarat transformat total de colaborarea cu regizorul Terence Malick.

Transformarea lui Brad Pitt pe covorul rosu de la premiera filmului The Tree of Life!

Se pare ca Malick nu i-a schimbat doar viziunea asupra modului de a face filme, ci si lookul. Actorul de 47 de ani a afisat o noua infatisare pe covorul rosu alaturi de Angelina Jolie. A renuntat la barba si a declarat ca nu a fost deranjat de criticile cu care a fost intampinat filmul la Cannes.


Nu ma deranjeaza”, a declarat el pentru 24 Frames. “Serios. Prefer ca unor oameni sa le placa filmul, iar altii sa nu inteleaga nimic din el, atat timp cat se nasc la discutii. Acesta este cel mai mare castig”. Actorul a precizat ca pelicula “are o anumita greutate. Si a avut o perioada de incubatie foarte mare. Reclama exagerata este periculoasa, pentru ca nu te poti ridica la asteptarile tuturor”.

Filmul i-a adus aminte de educatia stricta pe care a primit-o
Pitt joaca rolul unui tata rigid, despre care a spus in gluma: “Imi bat copiii cu regularitate. Se pare ca asta functioneaza. Si nu le dau sa manance”. Pe de alta parte, lasand gluma la o parte, actorul a recunoscut ca proiectul l-a facut sa rememoreze educatia crestina “stricta” pe care a primit-o.

Il intelege pe regizorul Terrence Malick, care a hotarat sa nu se expuna prea mult
Malick nu a promovat filmul la Festivalul de Film de la Cannes, preferand locul din culise. “Nu stiu de ce este un lucru general acceptat ca oamenii care creeaza, in meseria noastra, sa se ocupe apoi si de vanzarea produsului, nu cred ca acest rol i se potriveste. El prefera sa se concentreze pe procesul de creatie, nu pe afacere, pe vanzarea de bunuri. Este ciudat pentru un artist sa inceapa un proiect si apoi sa se transforme in agent de vanzari”.

Malick i-a schimbat perceptia asupra felului in care se fac filmele
Gratie scenariului foarte bogat al peliculei, Malick si-a permis sa filmeze “la liber” si i-a incurajat pe actori sa improvizeze. “Era mai interesat sa surprinda ce se intampla intr-o zi. Era ca un tip cu o plasa de prins fluturi, asteptand sa apara momentul adevarului”, a spus Brad Pitt.


Sursa foto: Splash

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies