marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Transformarea lui Dwayne Johnson in Hercules: cum si-a marit muschii actorul pentru a aduce pe ecrane eroul legendar

Hercules s-a lansat in cinematografele din intreaga lume si fanii abia asteptau sa-l vada pe Dwayne Johnson in rolul celebreului semizeu. Actorul a reusit sa impresioneze cu forta si statura impozanta, insa nu a fost deloc usor sa ajunga la conditia fizica necesara pentru un astfel de rol.

Transformarea lui Dwayne Johnson in Hercules: cum si-a marit muschii actorul pentru a aduce pe ecrane eroul legendar

Actorul a dezvaluit pentru USA Today procesul de transformare, cum si-a schimbat corpul pentru acest rol si cat de greu a fost sa isi mareasca masa musculara si mai mult. Fiind sportiv si pasionat de sport, sarcina a fost placuta, insa nu lipsita de greutati.

 

"La fiecare 72 de ore, ma dezbracam doar in lenjerie intima si cativa oameni din echipa imi faceau fotografii cu tot corpul. Apoi trimiteam pozele antrenorului meu. A fost un proces elaborat in ceea ce priveste fizicul meu si transformarea. " a spus Dwayne Johnson.

 

Mai mult, realizatorii filmului considera ca efortul a meritat, inclusiv la partea de machiaj. "Sunt de 15 ani in aceasta industrie, insa pana acum nu am avut ocazia sa fac o astfel de transformare: se muncea ore intregi la par, machiaj, costume, decor. A fost incredibil".

 

 

Dwayne a spus ca visa de ani sa devina Hercule pe marile ecrane si ca acest rol este un vis implinit. Insa, si el, ca si eroul sau, au indurat multe "sacrificii"". Actorul a avut de respectat un regim consistent, dar exigent si uneori manca si sapte mese pe zi, timp de 22 de saptamani, insa nu a avut voie decat hrana sanatoasa. "Daca mancam pizza, ati fi vazut, ecranele IMAX nu mint."

 

Regizorul Brett Ratner l-a laudat pe Johnson pentru stoicism, determinare si ambitie. "E un tip profesionist, nu se abatea si respecta intocmai ce i se spunea. Uneori, incercam sa-l atrag cu niste bucati de ciocolata, dar ma refuza. A fost greu, dar la final a iesit perfect".

 

Hercules ruleaza si in cinematografele din Romania. Din distributie fac parte Dwayne Johnson, John Hurt, Ian McShane sau Irina Shayk.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies