marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Transformers 4 are titlu oficial: secretele filmului care reinventeaza seria cu roboti

Cel de-al patrulea film din seria Transformers  a primit titlul oficial, care dezvaluie mai multe despre evenimentele ce vor avea loc in urmatoarea pelicula din seria cu roboti.

Transformers 4 are titlu oficial: secretele filmului care reinventeaza seria cu roboti

Transformers 4 se va numit Transformers: Age of Extinction, au anuntat azi producatorii filmului. In umbra distrugerilor din Transformers: Dark of the Moon, omenirea incearca sa se repuna pe picioare, iar Autobotii si Decepticonii au disparut de pe Terra. Din nefericire, insa, un grup de afaceristi si oameni de stiinta hotarasc sa foloseasca incursiunile anterioare ale robotilor si imping tehnologia peste limita controlabila, in timp ce o noua amenintare Transfomer se instaureaza, iar astfel incepe o noua batalie intre fortele binelui si cele ale raului. 

 

Dupa ce in urma cu ceva timp au fost lansate noi fotografii aparute de pe platourile de filmare, al patrulea film din franciza lui Michael Bay si-a primit in sfarsit titlul si posterul oficial. In ultimele zile, site-urile cinefilor erau prinse in valtoarea zvonurilor in privinta numelui peliculei, printre care se vehiculau posibile titluri precum Transformers: Last Stand sau Transformers: Apocalypse, cei de la Paramount au lansat ieri primul poster. Acoperit partial de nisip, alaturi de metalicul numar 4 se afla de-acum familiara insigna a Decepticonilor, sub care este inscris titlul "Age of Extinction". 

 

 

 

 

Acum, presa se intreaba ce indicii ascunde acest poster. Exista voci care spun ca este o aluzie la Dinobots, in timp ce fanii sunt de acord ca titlul prezice un film apocaliptic cu distrugeri in masa (de altfel, nici nu te poti astepta la mai putin din partea lui Michael Bay).

 

Franciza se intoarce cu o noua distributie, prin care se numara Mark Wahlberg in rolul principal, Brenton Thwaites, Nicola Peltz, Jack Reynor, Stanley Tucci, Kelsey Grammer si multi altii, iar data lansarii este anuntata ca fiind 27 iunie 2014. 

 

Transformers 4, scris de Ehren Kruger si regizat de acelasi Michael Bay ii aduce pe tinerii actori Nicola Peltz  (17 ani) si Brenton Thwaites (22 de ani) in rolurile principale. In noul film, ce are ca data de lansare 27 iunie 2014, Nicola Peltz o va interpreta pe fiica lui Mark Wahlberg in timp ce Brenton Thwaites va fi iubitul acesteia/ 


Regizorul pastreaza aura de mister asupra actiunii din noul sau film, insa a declarat ca "va fi o cursa desprinsa din Iad", deci amatorii de efecte speciale, explozii si curse cu masini super tehnologizate pot sta linistiti, pentru ca vor avea de toate de vazut in Transformers 4.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies