marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Transformers 4: Michael Bay a lansat prima imagine cu Lamborghini Aventador, bolidul de 400.000 de $ va deveni personaj in urmatorul film al seriei

Michael Bay stie sa isi tina fanii aproape. Regizorul a postat o noua imagine cu unul dintre bolizii urmatorului film Transformers.

 

Transformers 4: Michael Bay a lansat prima imagine cu Lamborghini Aventador, bolidul de 400.000 de $ va deveni personaj in urmatorul film al seriei

 

 

Lamborghini Aventador este noua frumusete care va deveni personaj in Transformers 4. Regizorul n-a specificat daca va fi de partea Autobotilor sau a Decepticonilor, insa masina arata spendid.

Lamborghini Aventador este un model cu 700 de cai putere, cu motor de V12, ajunge la 350 de km/ora, iar pretul este in jur de 400.000 de dolari.


 

 

 

 

Cu cateva saptamani in urma, Michael Bay a devaluit si noul model pentru Optimus Prime.  Conducatorul Autobotilor a suferit o transformare iar acum e reprezentat de o camioneta Daimler Western Star modificata. Noile modele de masini care se transforma in roboti sunt un Bugatti Grand Sport Vitesse si un C7 Corvette Stingray.
 

 

 


Regizorul pastreaza aura de mister asupra actiunii din noul sau film, insa a declarat ca "va fi o cursa desprinsa din Iad", deci amatorii de efecte speciale, explozii si curse cu masini super tehnologizate pot sta linistiti, pentru ca vor avea de toate de vazut in Transformers 4. Producatorii continua sa intregeasca distributia si conform Hollywood Reporter, comediantul TJ Miller se afla in negocieri pentru un rol in care ar trebui sa joace un mecanic auto, bun prieten cu personajul central, interpretat de Mark Wahlberg.

Filmarile la Transformers 4 au inceput deja, de aceasta data Mark Wahlberg fiind eroul filmului.

 

 

 


Transformers 4 inca nu are un titlu oficial, dar actiunea filmului va avea loc la 4 ani dupa evenimentele din Transformers: Dark of the Moon. Continuarea va fi regizata tot de Michael  Bay, cel care a incantat fanii francizei cu primele trei filme. Conform declaratiilor oficiale, intreaga distributie va fi diferita, cu exceptia lui Peter Cullen care va fi vocea lui Optimus Prime pentru a patra oara.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies