marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Transformers 4: Michael Bay si Mark Wahlberg, evacuati de pe platouri dupa ce a avut loc un incendiu puternic, primele imagini de la filmari

Filmarile pentru Transformers 4 sunt in plina desfasurarea, in orasul Taylor, din Texas. Primele imagini cu Mark Wahlberg au fost lansate, insa filmarile au fost date peste cap dupa ce a luat foc o casa veche de 100 de ani.

Transformers 4: Michael Bay si Mark Wahlberg, evacuati de pe platouri dupa ce a avut loc un incendiu puternic, primele imagini de la filmari

Marcate de explozii, masini rasturnate si bannere prin care populatia este indemnata sa anunte orice prezenta extraterestra, filmarile peliculei care se va lansa in iunie 2014 au fost incununate cu publicarea primelor fotografii cu Mark Wahlberg, dar si cu noul Autobot, un Sonic RS.

 

Actorul a impresionat cu acelasi fizic impunator cu care i-a cucerit pe fanii sai in Pain and Gain, acesta fiind unul dintre punctele de atractie ale filmului, chiar daca nu interpreteaza rolul principal.

 

Insa, filmarile au fost intrerupte de evenimente mai putin fericite. Un incendiu izbucnit in timpul filmarilor pentru lungmetrajul SF "Transformers 4" a provocat pagube majore unei case vechi de un secol din statul american Texas.

 

 

 

Autoritatile americane considera ca incidentul a fost cauzat de substantele pirotehnice utilizate de echipa de productie a filmului, informeaza site-ul  TMZ.com. Potrivit agentului de presa al Brigazii de pompieri din orasul Pflugerville, incendiul a izbucnit in podul acelei case insa, din fericire, ajutoarele sosite la fata locului au reusit sa opreasca focul inainte ca acesta sa se extinda si sa distruga intreaga locuinta. Podul a fost serios avariat.

 


A existat un civil care a fost ranit si a fost transportat la spital. "Nu avem alte informatii despre identitatea persoanei si nici despre gravitatea ranii sale", a declarat acelasi agent de presa. Oficialii americani cred ca substantele cu rol pirotehnic folosite de echipa de productie a filmului au cauzat incendiul, insa aceasta ipoteza nu a fost deocamdata confirmata. Deocamdata, incidentul este considerat "un accident". Echipa de productie a filmului "Transformers 4" a parasit localitatea, iar casa a fost redata proprietarului.

 

 

 


La inceputul anului, regizorul Michael Bay a confirmat faptul ca lungmetrajul "Transformers 4" va fi primul film dintr-o noua trilogie pe care o va regiza in cadrul acestei francize cinematografice.


 

Transformers 4, scris de Ehren Kruger si regizat de acelasi Michael Bay ii aduce pe tinerii actori Nicola Peltz  (17 ani) si Brenton Thwaites (22 de ani) in rolurile principale. In noul film, ce are ca data de lansare 27 iunie 2014, Nicola Peltz o va interpreta pe fiica lui Mark Wahlberg in timp ce Brenton Thwaites va fi iubitul acesteia.

 

 

 

Regizorul pastreaza aura de mister asupra actiunii din noul sau film, insa a declarat ca "va fi o cursa desprinsa din Iad", deci amatorii de efecte speciale, explozii si curse cu masini super tehnologizate pot sta linistiti, pentru ca vor avea de toate de vazut in Transformers 4. Filmul inca nu are un titlu oficial, dar actiunea va avea loc la 4 ani dupa evenimentele din Transformers: Dark of the Moon

 

Transformers 4 are ca data de lansare 27 iunie 2014.


sursa foto: Splash


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies