marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Transformers:Age of Extinction, in continuare filmul nr.1 in lume: super productia a fost lider de box office, ce incasari a strans la nivel mondial

Filmul SF "Transformers: Exterminarea", regizat de Michael Bay, se mentine pe primul loc in box office-ul nord-american pentru a doua saptamana consecutiv, cu incasari de 36,4 milioane de dolari. Astfel, filmul lui Michael Bay si cu Mark Wahlberg continua sa fie filmul nr.1 in lume.

Transformers:Age of Extinction, in continuare filmul nr.1 in lume: super productia a fost lider de box office, ce incasari a strans la nivel mondial

Cinefilii din intreaga lume continua calatoria alaturi de Autoboti intr-un univers spectaculos. Transformers:Age of Extinction este lider in intreaga lume, reusind sa fie pe prima pozitie in SUA, in al doilea weeekend, cu 53 de milioane de dolari incasari. In SUA, are aproape 200 de milioane de dolari, insa cei mai multi bani i-a adus din pietele internationale. Conform boxofficemojo.com, al patrulea film din serie a facut deja 575 de milioane de dolari.

 

 


Dupa evenimentele din "Transformers 3", rasa umana incearca sa se refaca, iar Autobotii si Decepticonii au disparut cu totii de pe fata Pamantului. Insa un grup influent de oameni de afaceri si cercetatori, convinsi ca este cazul ca oamenii sa invete ceva din incursiunile Transformerilor pe Terra, forteaza limitele tehnologiei dincolo de ceea ce poate fi controlat, in vreme ce Pamantul devine centrul de interes al unei amenintari stravechi a Transformerilor. "Transformers: Exterminarea" este partial filmat in China, in regim de coproductie intre Paramount Pictures si compania chineza de stat China Movie Channel. Pe langa distributia hollywoodiana - Nicola Peltz, Jack Reynor, Sophia Myles, Stanley Tucci si Kelsey Grammer -, in film au jucat si actori din China, printre care Li Bingbing.

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies