marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Transformers, franciza cu incasari de peste 2,5 miliarde de $ renunta la cele mai populare personaje: Bumblebee, Megatron si Optimus Prime. Cu cine vor fi inlocuite

Vesti proaste pentru fanii seriei Transformers. Urmatorul film al francizei va renunta la celebrii roboti Bumblebee, Megatron si Optimus Prime in favoarea unor noi modele de roboti care vor acapara actiunea din Transformers 4.

Transformers, franciza cu incasari de peste 2,5 miliarde de $ renunta la cele mai populare personaje: Bumblebee, Megatron si Optimus Prime. Cu cine vor fi inlocuite

Primele trei filme ale francizei "Transformers" au obtinut incasari de peste 2,5 miliarde de dolari pe plan mondial, asa ca era logic ca viitorul seriei sa fie influentat de partea financiara.


Brian Goldner, directorul executiv al companiei Hasbro care produce in colaborare cu Paramount Picture filmele "Transformers" a declarat ca urmatorul film al francizei va avea o noua distributie de personaje/ roboti si ca actiunea se va invarti in jurul noilor modele de roboti.


Producatorii au ajuns la aceasta decizie dupa ce vanzarile de jucarii au scazut vara trecuta desi Transformers: Dark of The Moon a fost un mare hit de box office. Acestia spera ca aducand noi modele de roboti sa urce din nou vanzarile jucariilor, potrivit cinemablend.com


Cel de-al patrulea film din franciza "Transformers" va fi lansat pe marile ecrane pe 29 iunie 2014 si va fi realizat tot de Michael Bay, regizorul primelor trei pelicule din aceasta serie SF.


Michael Bay a semnat cu studiourile Paramount un contract ce prevede turnarea a doua filme: "Pain and Gain" si al patrulea film din franciza "Transformers". "Transformers 4" va intra in etapa de preproductie abia dupa incheierea filmarilor pentru "Pain and Gain", un lungmetraj de actiune in care vor juca Mark Wahlberg si Dwayne "The Rock" Johnson.


Michael Bay nu este singurul care revine in echipa care a lansat franciza "Transformers". Alaturi de el vor reveni si producatorii Lorenzo di Bonaventura, Don Murphy, Tom DeSanto si Ian Bryce, dar si celebrul Steven Spielberg, in calitate de producator executiv. Starul francizei Shia LaBeouf a anuntat ca nu va mai colabora cu producatorii pentru aceasta franciza.


Transformers: Dark of the Moon (2011)
Distributie:  Shia LaBeouf, Rosie Huntington-Whiteley, Tyrese Gibson
Regie: Michael Bay
Buget: 195 milioane de $
Incasari: 1,1 miliarde de $ ( cifre potrivit boxofficemojo.com)


Transformers: Revenge of the Fallen (2009)
Distributie: Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel
Regie: Michael Bay
Buget: 200 de milioane de $
Incasari:  836 de milioane de $

 


Transformers (2007)
Distributie: Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel
Regie: Michael Bay
Buget: 150 de milioane de $
Incasari: 709 milioane de $

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies