marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tristețe fără margini în familia lui Clint Eastwood. A murit prea devreme

Seniorul nonagenar a rămas fără iubita lui cu 33 de ani mai tânără.

Tristețe fără margini în familia lui Clint Eastwood. A murit prea devreme

articole relationate

Nimeni din familia celebrului cineast Clint Eastwood nu s-ar fi așteptat la asta. Partenera lui de viață, Christina Sandera, s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani.
 
„Christina a fost o femeie minunată și grijulie și îmi va lipsi foarte mult”, a transmis actorul, împărtășindu-și durerea cu fanii săi internauți. Și, deși el nu a menționat cauza decesului partenerei sale, potrivit mai mult surse, aceasta ar fi suferit un atac de cord.
 
Actorul și regizorul hollywoodian în vârstă de 94 de ani a cunoscut-o pe Christina Sandera în 2014, la hotelul și restaurantul Mission Ranch din California. Acesta este unul dintre localurile lui, unde ea lucra ca hostess. Timp de zece ani, cuplul și-a păstrat relația foarte discretă, dar totul a devenit oficial odată ce s-au afișat împreună pe covorul roșu. 


 

În 2015, la un an după ce s-au cunoscut, Clint Eastwood a fost văzut la brațul iubitei sale la ceremonia Oscarurilor. The Hollywood Reporter relatează că cei doi trăiau fericiți, înconjurați de familia lor mixtă. „Copiii lui Clint au cunoscut-o cu toții pe Christina și sunt foarte atașați de ea”, relatează publicația americană. Totodată, nimeni nu se aștepta ca ea să moară înaintea lui, având în vedere că starul cinematografiei americane a ajuns la venerabila vârstă de 94 de ani.

 

FOTO: Profimedia


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies