marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sharon Stone a recreat faimoasa scenă din Basic Instinct 

La 32 de ani după ce a filmat celebra scenă din camera de interogatoriu, actrița ne arată că încă are sex appeal.

Sharon Stone a recreat faimoasa scenă din Basic Instinct
Sharon Stone este, oare, nostalgică? Într-o postare de pe Instagram, celebra actriță în vârstă de 66 de ani a recreat celebra ei postură cu picioarele încrucișate din thrillerul erotic „Basic Instinct” din 1992. „Basically… yours”, a scris ea în dreptul imaginii, făcând trimitere la titlul filmului.
 
Așezată pe un scaun auriu tapițat cu blană sintetică, vedeta din „Casino” a pozat într-un set de lenjerie intimă din dantelă roșie, accesorizându-și ținuta senzuală cu sandale cu toc înalt și barete albastre cu flori și un colier statement cu mai multe șiraguri albe.
 
În scena iconică din camera de interogatoriu, personajul ei, Catherine Tramell, stă într-o rochie albă scurtă (pe care actrița a păstrat-o după terminarea filmărilor), în timp ce un grup de polițiști bărbați o chestionează cu privire la uciderea starului rock pensionat Johnny Boz. La un moment dat, ea își schimbă poziția picioarelor cu o mișcare largă, cu subînțeles. 



 

 
Aceasta nu este prima dată când Stone a recreat scena. În noiembrie 2019, în timp ce accepta premiul „GQ” pentru Femeia anului, ea l-a rugat pe Billy Porter să aducă un scaun pe scenă pentru ea. Purtând o mini rochie neagră strălucitoare și încălțăminte cu toc, ea a intrat în faimoasa ei poziție și apoi a încurajat publicul să i se alăture. „Vă simțiți puternici?”
 
Sharon Stone a scris în memoriile sale din 2021, „The Beauty of Living Twice”/„Frumusețea de a trăi de două ori”, că a fost păcălită să nu poarte lenjerie intimă pentru a filma scena, din cauza faptului că lenjeria sa albă reflecta lumina. Regizorul filmului, Paul Verhoeven, a negat anterior afirmația lui Stone.



 

 
Și anul trecut, subiectul a revenit în discuție, în timpul unui inteviu acordat celor de la „People”, spunând că întreg procesul i s-a părut unul „înfricoșător” la vremea respectivă, dar plin de satisfacții ulterior. „Am ajuns să mă confrunt cu întregul meu sine, iar asta este o călătorie înfricoșătoare. Dar odată ce ai făcut-o, pleci cu o încredere enormă, pentru că a trebuit să te uiți la tot din tine, la părți din tine pe care nu ar fi trebuit niciodată să le sapi adânc și să le privești, părți înfricoșătoare, părți întunecate, părți îngrijorătoare. Și odată ce faci asta, capeți destul de multă încredere, pentru că te-ai uitat cu adevărat în oglinda întunecată”, a adăugat Stone.


 

FOTO: Instagram

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies