marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tronul de Fier din serialul Game of Thrones ajunge in Romania la ComicCon Bucuresti 2014

Tronul de Fier din serialul "Urzeala tronurilor/ Game Of Thrones" va fi expus la complexul Romexpo din Bucuresti, in timpul evenimentului East European ComicCon, care se va desfasura intre 9 si 11 ma

Tronul de Fier din serialul Game of Thrones ajunge in Romania la ComicCon Bucuresti 2014


Simbol al puterii ravnit de toate casele, motiv al vrajbei si al luptei pentru suprematie, Tronul de Fier va fi expus fanilor in premiera la East European Comic Con. Toti doritorii se vor putea fotografia in postura de conducatori ai celor 7 Regate, doar in baza biletului de acces la eveniment.


"Urzeala tronurilor" este cel mai de succes serial al ultimilor ani, produs si difuzat de HBO si este adaptat dupa seria de carti "Cantec de Gheata si Foc" a autorului George R.R. Martin. Doi dintre actorii prezenti la editia de anul acesta a East European Comic Con, Jason Momoa si Natalia Tena, au jucat in celebrul serial, in rolurile Khal Drogo, respectiv Osha.

 

 

 


East European Comic Con este cea mai mare conventie a pasionatilor de jocuri, filme, seriale, benzi desenate, manga din Europa de Est, avand ca sursa de inspiratie mult apreciatul Comic Con de la San Diego SUA.

 

Anul acesta, intre 9 si 11 mai, la complexul Romexpo si la Pullman Hotel, fanii se vor putea intalni cu actorii de la Hollywood Jason Momoa ("Urzeala Tronurilor", "Conan", "Stargate Atlantis"), Natalia Tena ("Harry Potter", "Urzeala tronurilor"), dar si cu reprezentanti de seama ai cosplay-ului, precum celebra Yaya Han, si ai benzilor desenate, precum Ian Churchill. Biletele pot fi achizitionate din retelele Myticket, Eventim si din magazinele Diverta din tara.

 Modifică setările cookies