marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Batalia pentru cel mai ravnit rol al momentului: Brad Pitt, dorit de producatori in locul lui Matthew McConaughey in sezonul  doi din serialul True Detective

A inceput vanatoarea pentru noul actor din sezonul doi al serialului True Detective, iar primul nume zvonit este impresionant: ar putea Brad Pitt sa-l inlocuiasca pe Matthew McConaughey?

Batalia pentru cel mai ravnit rol al momentului: Brad Pitt, dorit de producatori in locul lui Matthew McConaughey in sezonul doi din serialul True Detective

Primul sezon din serialul politist True Detective s-a incheiat saptamana trecuta, insa atat Matthew McConaughey, cat si Woody Harrelson, au confirmat ca nu se mai intorc si pentru al doilea sezon.


Conform celor de la The Independent, Brad Pitt ar fi numele mare zvonit pentru a-l inlocui pe Matthew McConaughey in urmatorul sezon. "Numele lui Brad a aparut de multe ori in discutiile producatorilor si ramane de vazut ce alte angajamente are. Brad are o relatie apropiata cu cei de la HBO, iar anul trecut a fost unul dintre producatorii filmului The Normal Heart. Stiu ca toata lumea ar fi bucuroasa sa se alature echipei" a spus o sursa pentru Independent.

Serialul a devenit incredibil de popular si laudat, iar realizatorii vor sa continue tot cu nume mari: "Este serialul in care toata lumea vrea sa apara. Rolurile si scenariul sunt complexe si foarte bine scrise" a spus Cary Fukunaga regizorul primului sezon. Serialul este creat de Nic Pizzolatto si va aduce cu fiecare sezon noi personaje si noi povesti.

Totusi, castingul pentru urmatorul sezon abia a inceput iar co-optarea lui Brad Pitt s-ar putea dovedi a fi un simplu zvon. Pitt nu este strain de roluri politiste, fiind apreciat pentru rolul detectivului din Se7ev, considerat a fi unul dintre cele mai tulburatoare realizate vreodata.

Al doilea sezon din True Detective nu are inca o data oficiala de lansare. True Detective s-a dovedit a fi un serial de succes, atat criticii, cat si telespectatorii fiind fascinati de povestea in care Woody Harrelson si Matthew McCon au interpretat rolurile a doi detectivi care urmaresc un criminal in serie.

 

 

 

In plus, audientele obtinute au fost unele impresionante, premiera seriei fiind urmarita de 2,3 milioane de telespectatori, fiind cea mai mare cifra obtinuta de HBO din 2010 pana in preze


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies