marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Twilight ar putea continua fara Kristen Stewart si Robert Pattinson: cum vor producatorii sa transforme povestea de 2.5 miliarde de $

Mai este o luna pana la premiera ultimului film din seria Twilight, cand fanii vor avea ocazia sa vada deznodamantul povestii nebune de iubire dintre Edward si Bella. Insa, producatorii de la Summit nu se opresc aici si le pregatesc o surpriza milioanelor de fani Twilight. Zvonurile continuarii francizei Twilight au aparut in urma cu cateva luni.

Twilight ar putea continua fara Kristen Stewart si Robert Pattinson: cum vor producatorii sa transforme povestea de 2.5 miliarde de $

SLIDE SHOW CU CELE MAI MARI GRESELI DIN TWILIGHT!

 

Se pare ca dupa Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II, cei de la Lionsgate si Summit Entertainment vor sa continue povestile celor din universul Twilight.


O sursa apropiata studiourilor a spus pentru celebra revista Empire ca producatorii se gandesc deja la un posibil spin-off  pe care sa-l aduca pe micile ecrane.


"Deja pregatesc un spin-off sau un show pentru televiziune, care sa se desfasoare in acelasi univers, dar fara cei trei eroi: Edward, Bella si Jacob. In schimb, s-ar putea ca povestea sa aiba in centru gasca de lupi din film, varcolacii" a spus o sursa pentru Digital Spy.

 

 


GALERIE FOTO:  70 de imagini din viata lui Kristen Stewart!

 

In urma cu cateva luni, producatorii de la Lionsgate au dat de inteles ca vor sa continue franciza, chiar si fara starurile din film. "Am incredere ca Saga Amurg: Zori de zi - Partea II va face in acest an incasari de peste 700 de milioane de dolari. Imi doresc si sper ca o franciza de acest nivel sa poata continua intr-o forma sau alta" a declarat Jon Feltheimer, CEO Lionsgate. Producatorii au mai spus ca nu vor face nici un remake al filmelor Twilight, dar ca o sustin pe autoarea Stephenie Meyer daca aceasta decide sa continue ecranizarile intr-o forma sau alta.
 

 

Intre timp, Robert Pattinson si Kristen Stewart sunt asteptati pe covorul rosu de fani, dupa ce timp de cateva luni, cei doi s-au ascuns de ochii presei, dupa izbucnirea scandalului de infidelitate. In vara, revista US Weekly a publicat imagini cu Kristen Stewart in care aceasta se saruta si era in ipostaze foarte apropiate cu Rupert Sanders, regizorul filmului Snow White and The Huntsman.

 

Actrita a recunoscut ca a avut o aventura cu regizorul si si-a cerut scuze in public, printr-o declaratie emotionanta, in care isi cerea iertare fata de iubitul ei Robert Pattinson. De atunci, cei doi nu au mai fost vazuti impreuna, iar Stewart a fost devastata de despartire.


Insa, se pare ca Pattinson ar fi decis sa ii mai ofere o sansa fostei sale iubite, cu care a avut o relatie de 3 ani. Cei doi vor fi nevoiti sa apara impreuna pe covorul rosu in luna noiembrie, cand incepe turneul de promovare al ultimului film Twilight, Saga Amurg: Zori de zi - Partea II.

Ultima parte din serie este intens asteptata de fani, care vor avea ocazia sa o vada pentru prima data pe eroina Bella in ipostaza de vampir.



 

 

La nivel mondial, seria Twilight a devenit una dintre cele mai de succes francize din istorie, cu 2.5 miliarde de dolari incasari mondiale. Paradoxal desi este in topul celor mai “detestate” filme, fanii  Twilight sunt la fel de numerosi ca si cei satuli sa mai auda de povestea de dragoste dintre o muritoare si un vampir. Insa seria, n-a trecut neobservata de celebrul site movemistakes.com, care a adunat o colectie inedite de greseli din seria Twilight.


Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II se va lansa in Romania pe 16 noiembrie 2012.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies