marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Scena surpriza pe care toti fanii Twilight o asteapta: cum se va incheia seria Amurg in aceasta toamna

Ultimul film din franciza "Twilight", care va fi lansat la jumatatea lunii noiembrie, se va incheia cu o secventa inedita, la  care vor participa toti actorii din distributie.

Scena surpriza pe care toti fanii Twilight o asteapta: cum se va incheia seria Amurg in aceasta toamna

 

GALERIE FOTO 12 imagini noi din ultimul film Twilight

 

Actrita Nikki Reed a dezvaluit faptul ca regizorul Bill Condon intentioneaza sa includa o secventa de coregrafie - un numar de dans la care vor participa toti actorii din distributie, la sfarsitul filmului, ca un fel de bonus pentru fanii francizei, informeaza contactmusic.com.

 


"Daca va fi ceea ce cred eu ca va fi, atunci este cu adevarat grozav. A fost un moment-surpriza pe platoul de filmare si a fost chiar incredibil. In acea zi, eram cu totii acolo, cam 150 de persoane, si l-am luat prin surprindere pe Bill. Am avut nevoie de cateva repetitii pentru a invata miscarile", a declarat actrita intr-un interviu acordat pentru MTV News.

Actorul Kellan Lutz, colegul ei de distributie, le-a marturisit la randul sau fanilor francizei ca ultimul film din serie va contine "o scena suplimentara care este cu adevarat speciala".

 

 


Romanele din seria "Twilight", scrise de Stephenie Meyer, au fost traduse in 37 de limbi straine si s-au vandut in peste 100 de milioane de copii pe plan mondial.

Primele patru lungmetraje din franciza de succes "Amurg/ Twilight" - "Amurg", de Catherine Hardwicke, "Saga Amurg: Luna Noua", in regia lui Chris Weitz, "Saga Amurg: Eclipsa", de David Slade, si "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I", de Bill Condon - au obtinut impreuna incasari de 2,5 miliarde de dolari. Ultimul film din serie, intitulat "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II", va fi lansat pe marile ecrane pe 16 noiembrie.

 

Dupa scandalul de infidelitate cu care Stewart a tinut prima pagina a taloidelor, dupa ce a recunoscut ca l-a inselat pe Pattinson cu regizorul Rupert Sanders, actrita este din nou in centrul atentiei. Stewart a facut valuri cu noul ei film, On The Road, in care apare goala. Recent, pozele au aparut pe internet, iar actrita a revenit in atentia tabloidelor. Vezi aici imaginile.

 


 
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies