marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Two and a Half Men are un nou personaj central in sezonul 11: cine este actrita care o va juca pe fiica lesbiana a lui Charlie  

Amber Tamblyn, cunoscuta din serialul Dr. House, va juca in sezonul 11 din Two and A Half Men. Amber va aparea in rolul fiicei lesbiene a lui Charlie, scriu cei de la Hollywood Reporter.

Two and a Half Men are un nou personaj central in sezonul 11: cine este actrita care o va juca pe fiica lesbiana a lui Charlie

 

GALERIE FOTO Vezi mai multe imagini cu Amber Tamblyn

 

Dupa ce Angus T. Jones a parasit serialul la finalul sezonului 10, producatorii au anuntat ca vor cauta un alt personaj pentru a umple golul lasat de Angus si au dat de inteles ca in locul lui Jake va fi un personaj feminin.

Angus T. Jones a creat controverse anul trecut, dupa ce a a lansat o serie de clipuri pe Youtube in exprima nemultumirea fata de cum este prezentat personajul sau in serial, dar si faptul ca isi doreste sa urmeze cursurile unei facultati, odata cu incheierea sezonului 10. Producatorii serialului au fost nemultumiti de declaratiile sale la adresa show-ului, dar si de mesajele sale cu o puternica influenta religioasa. Comportamentul sau ciudat i-au determinat pe acestia sa renunte la actor, dupa 10 sezoane in care a creat unul dintre cele mai iubite personaje de pe micile ecrane.
 

 

 

 

 

Amber Tamblyn este noua achizitie a serialului “Doi barbati si jumatate”.  Ea va interpreta rolul fiicei ratacite si lesbiene a lui Charlie Harper (Charlie Sheen) din sezonul 11 al serialului.  Actrita Amber Tamblyn este cunoscuta din serialul Dr. House. Chuck Lorre i-a cerut acesteia sa joace in serial, in cel de-al 11-lea sezon, scriu cei de la The Hollywood Reporter. Fanii o vor vedea pe Tambly in rolul fiicei lui Charlie, care tocmai s-a mutat in Los Angeles pentru a urma o cariera actoriceasca si pentru a-si regasi familia, sau mai bine spus ce a mai ramas din aceasta.  Se pare ca exista o asemanare incredibila intre Jenny si tatal ei, in special cand vine vorba de femei.

 

"Cred ca va fi interesant sa avem si un personaj feminin central, care sa vada lucrurile din alta perspectiva. Serialul asta a adus intotdeauna o atitudine masculina pe micile ecrane si e timpul sa schimbam ceva. Plus ca personajul lui Amber are destule picanterii incat sa ii tina in fata televizoarelor si pe barbati, dar si pe femei" a spus Chuck Lorre, producatorul serialului. Deciza i-a divizat pe fani: unii sunt de parere ca serialul va deveni si mai interesant, in timp ce altii considera ca va fi un esec, mai ales ca dupa Charlie Sheen, plecarea lui Angus T. Jones este a doua mare lovitura pe care o primeste show-ul. Tamblyn va reaparea in cel putin cinci episoade din comedia celor de la CBS.  "Show-ul de pana acum a avut suficient testosteron. Ne-am distrat creand un personaj care sa reziste pe aceeasi scena cu Jon Cryer si Ashton Kutcher. E mare lucru."

 

 

 

 

In urma cu cateva luni Angus T.Jones i-a enervat pe producatori dupa ce a facut o serie de remarci bizare. Intr-un testimonial video religios, Angus T.Jones a facut o declaratie neasteptata, rugandu-i pe fanii Two and a Half Men sa nu se mai uite la serial. "Daca te uiti la Two and a Half Men, te rog opreste-te! Fac parte din acest show si nu mai vreau asta. Te rog nu-l mai urmari si nu iti mai umple capul cu prostii", a fost declaratia care a socat pe toata lumea. Starul care primea aproximativ 350.000 de dolari pe episod a continuat cu afirmatiile: "Nu vreau sa mai contribui la planul dusmanului. Nu pot fi crestin si sa fac parte din serial. Nu pot fi o persoana cu frica lui Dumnezeu si sa fiu intr-un show tv. Stiu ca nu pot", a explicat actorul.


 

 

 

Prima aparitie va fi in data de 26 septembrie, cand va avea loc premierea sezonului 11, iar daca personajul va placea publicului, va avea mari sanse sa devina o prezenta constanta in distributia serialului. Cel mai recent film in care a jucat Tamblyn este  “Anatomy of Violence”, avand un rol principal.  Actrita este cunoscuta si pentru rolurile pe care le-a avut in Portlandia si Inside Amy Schumer, dar si in binecunoscutele  filme  127 Hours, Django Unchained,  The Sisterhood of the Traveling Pant.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies