marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tyrese Gibson, alaturi de fratele lui Paul Walker, intr-o imagine emotionanta: "In final, nu iti ramane decat familia"

Filmarile la Fast and Furious 7 s-au incheiat zilele acestea, iar vedetele seriei au profitat de ocazie sa isi aduca aminte de Paul Walker si ce a inseamnat aceasta experienta fara el. Tyrese Gibson si-a impresionat fanii, dupa ce a postat o poza in care apare alaturi de Corey Walker.

Tyrese Gibson, alaturi de fratele lui Paul Walker, intr-o imagine emotionanta: In final, nu iti ramane decat familia

"In final, nu iti ramane decat familia" a fost mesajul emotionant ce a insotit imaginea. Cody Walker seamana atat de bine cu fratele sau, incat multi au crezut la inceput ca in poza e Paul Walker. Cody, in varsta de 26 de ani, i-a ajutat pe producatori sa finalizeze scenele pe care Paul Walker nu a mai reusit sa le termine.

 

 

 

Duminica seara, intreaga echipa a inchinat un pahar in amintirea lui Paul Walker si au sarbatorit incheierea filmarilor pentru Fast and Furious 7. Pe rand, cateva dintre staruri au urcat si imagini pe diverse retele de socializare pentru a impartasi momentul cu fanii.

 

 

 

 

 


Fanii au un motiv de bucurie pentru ca au de asteptat mai putin pentru a vedea cel de-al saptelea film din serie. Cei de la Universal au decis sa faca o premiera globala, intr-o data mai accesibila pentru toate pietele de film. Initial, filmul urma sa fie lansat in vara acestui an, insa moartea neasteptata  a lui Paul Walker a blocat filmarile, iar acum productia va fi pe lista celor mai asteptate filme din 2015. In noul film, isi vor relua rolurile Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jordana Brewster si alte staruri din serie.


Filmul se va lansa pe 3 aprilie 2015.


Galerie foto


Modifică setările cookies