marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Fast and Furious 7 se va lansa in cinematografe mai devreme: care este data oficiala anuntata de producatori

Fast and Furious 7 se va lansa cu o saptamana mai devreme fata de data programata, anunta cei de la Hollywood Reporter. Cei de la Universul au mutat data lansarii de pe 10 aprilie 2015 pe 3 aprilie 2015.

Fast and Furious 7 se va lansa in cinematografe mai devreme: care este data oficiala anuntata de producatori

Fanii au un motiv de bucurie pentru ca au de asteptat mai putin pentru a vedea cel de-al saptelea film din serie. Cei de la Universal au decis sa faca o premiera globala, intr-o data mai accesibila pentru toate pietele de film.


Initial, filmul urma sa fie lansat in vara acestui an, insa moartea neasteptata  a lui Paul Walker a blocat filmarile, iar acum productia va fi pe lista celor mai asteptate filme din 2015.


 


Dupa decesul lui Paul Walker, care se afla intr-un stadiu avansat al filmarilor pentru pelicula "Furios si iute 7", studiourile Universal au decis sa intrerupa productia filmului, inainte de a rescrie scenariul si de a incredinta scenele de actiune ramase fratilor lui Walker, Caleb si Cody.

Filmele din seria "Fast & Furious", cu Paul Walker si Vin Diesel in rolurile principale, au obtinut incasari totale de peste 2 miliarde de dolari pe plan mondial.

In noul film, isi vor relua rolurile Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jordana Brewster si alte staruri din serie.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies