marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ultima aventura in Middle-Earth este spectaculoasa: ce spun primele recenzii despre The Battle of The Five Armies, filmul care incheie trilogia The Hobbit

Peste doua saptamani, fanii din lumea intreaga isi iau adio de la eroii din Middle-Earth, cand se va lansa The Battle of The Five Armies, ultimul film din seria The Hobbit. Vedetele deja au inceput promovarea si aparitiile pe covorul rosu, iar presa straina a inceput deja sa publice primele recenzii.

Ultima aventura in Middle-Earth este spectaculoasa: ce spun primele recenzii despre The Battle of The Five Armies, filmul care incheie trilogia The Hobbit

VEZI MAI MULTE IMAGINI DE LA PREMIERA DIN LONDRA

 

Saga lui Peter Jackson, inceputa in 2001 cu seria Lord of The Rings si reluata apoi cu The Hobbit, a ajuns la final. The Battle of The Five Armies ne poarta pentru ultima data in lumea fantastice populata de creaturi fascinante sau inspaimantoare, dar si de eroi curajosi.


Starurile filmului au defilat pe covorul rosu din Odeon Leicester Square, in Marea Britanie, acolo unde a avut premiera mondiala a filmului The Hobbit: The Battle of The Five Armies. Orlando Bloom, Martin Freeman, Richard Armitage, Sir Ian McKellen, Andy Serkis sau Evangelin Lilly au fost o parte dintre vedetele prezente la premiera. Acestia au declarat ca sunt emotionanti de faptul ca isi iau la revedere de la personajele atat de iubite: "Eu sunt pregatit, am pus deoparte palaria, sabia si tot. Le am bine ascunse acasa" a spus amuzat Ian McKellen.

 

 

 

Primele recenzii din presa straina au inceput deja sa apara si sunt pe masura asteptarilor. Majoritatea cinefililor s-au declarat incantati de modul in care Peter Jackson incheie aceasta serie celebra.


Variety:
"E usor sa iti dai seama cata iubire si pasiune are Peter Jackson pentru universul imaginat de Tolkien. Daca primele doua filme pareau mai mult de actiune si mai putin implicate pe poveste, iata ca al treilea ne recompenseaza cu de toate, inclusiv momente emotionale si conexiuni care Lord of The Rings. Si chiar daca in The Hobbit nu mai exista aceeasi intensitate a grandorii mitice, e un miracol sa vezi cat de usor si cat de familiarizat e Jackson cu acesti eroi deosebiti. Lumea din Middle-Earth este a lui Peter Jackson".

 


The Hollyoowd Reporter
: "In aceasta trilogie, nu reusim niciodata sa ne apropiem de personaje atat de mult pe cat ne-am fi dorit, dar Jackson expune personajele ca pe niste companioni de aventura excelenti. THe Battle of The Five Armies are o caldura si o atingere speciala din partea regizorului, care minimizeaza partile rele ale seriei si le scoate in evidenta pe cele bune. Cred totusi ca materialul de baza, romanul The Hobbit, ar fi meritat impartit in doar doua filme, asa cum intentiona Guillermo del Toro la inceput".

 

The Guardian: "Primul film din seria Lord of The Rings se lansa fix acum 13 ani, in 2001 si cele 6 filme in acest univers reprezinta un efort urias cinematografic. Acest capitol incheie cu mandrie si respectuos trilogia The Hobbit."

Coming Soon: "Lasand la o parte micile probleme, acesta este inca un efort grandios si o realizare cinematografica deosebita din partea lui Peter Jackson.

 

 

The Battle of The Five Armies  se va lansa in Romania incepand cu 19 decembrie 2014.

 

The Hobbit: The Battle of the Five Armies se va lansa in cinemaotgrafele din SUA pe 17 decembrie 2014. Dupa ce Bilbo a ajuns impreuna cu dwarfii si Thorin la Erebor, vor putea acestia sa puna stapanire inapoi pe comoara si Erebor si sa-l infrunte pe dragonul Smaug? Titlul  The Hobbit: The Battle of the Five Armies se refera la batalie epica de la finalul romanului The Hobbit, in care dwarfii, elfii, oamenii si goblinii dar si vulturii giganti se lupta chiar la poaelele Muntelui Singuratic.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies