marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ultimul episod din Game of Thrones, cel mai urmarit din istoria show-ului. Ce au anuntat producatorii despre finalul serialului

Ultimul episod al sezonului 6 din 'Game of Thrones' (Urzeala tronurilor), difuzat de postul HBO a batut duminica recordul de audienta pentru acest serial al carui sfarsit se apropie, noteaza realizatorii sai citati de AFP.

Ultimul episod din Game of Thrones, cel mai urmarit din istoria show-ului. Ce au anuntat producatorii despre finalul serialului

Episodul zece al actualului sezon, plin de rasturnari de situatie, a reunit 8,9 milioane de telespectatori in direct sau la redifuzare pe parcursul zilei de duminica, potrivit datelor publicate de site-ul Nielsen. Precedentul record al 'Game of Thrones' a fost stabilit de ultimul episod al sezonului 5, care a fost vizionat de 8,1 milioane de persoane.

De la lansarea pe micile ecrane in 2011, adaptarea sagai literare a lui George R.R. Martin si-a imbunatatit constant cifrele de audienta. Ultimul episod al primului sezon a atras 3 milioane de telespectatori. Al saselea sezon a avut valoare de test avand in vedere ca nu s-a bazat direct pe volumele scriitorului, desi HBO si-a permis multe libertati in raport cu romanul original.

 

Intr-un interviu acordat site-ului Deadline creatorii serialului David Benioff si D.B. Weiss au subliniat ca sfarsitul este aproape. "Mai putem vorbi de doua sezoane in plus", a precizat Benioff. "Am vorbit initial despre 70 sau 75 de ore in plus, ceea ce am reusit sa facem", a spus el.

"Nu este vorba de un serial recurent, iar pentru fiecare sezon va trebui sa gasim o continuare a povestirii", a avertizat el cu privire la subiectul acestui serial de fantezie medievala. "Cunoastem deja sfarsitul povestirii si ne indreptam spre aceasta directie",
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

În toiul zvonurilor despre divorț, JLo și Ben Affleck și-au vândut casa

Au trecut de-abia doi ani de când și-au pecetluit dragostea născută acum 20 de ani, dar deja au apărut certurile între ei, iar vânzarea casei nu face decât să pună paie pe foc.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies