marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Uma Thurman, de nerecunoscut la premiera noului ei proiect cinematografic: ce au observat toti la chipul ei

Actrita Uma Thurman a reusit sa atraga atentia la premiera noului ei proiect cinematografic, o miniserie tv, The Slap. Actrita a fost prezenta la New York pentru a-l promova, insa toata lumea si-a indreptat atentia catre chipul actritei, vizibil modificat de interventii chirurgicale.

Uma Thurman, de nerecunoscut la premiera noului ei proiect cinematografic: ce au observat toti la chipul ei

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO: CELE MAI FRUMOASE IMAGINI CU UMA THURMAN!

 

Actrita de 44 de ani le-a trezit suspiciuni fanilor si presei straine dupa cea mai recenta aparitie in public. Machiata foarte discret, chipul actritei a parut vizibil modificat de interventii chirurgicale, dar nu tocmai reusite: fruntea fara riduri, pometii ascutiti si pielea foarte intinsa sub ochi ii fac fata de nerecunoscut. Acum, actrita arata total diferit fata de iesirile in public de anul trecut.
 

 

 

Presa tabloida se intreaba daca acest efect este dat de machiajul discret folosit sau actrita a operit la operatii estetice pentru a-si intineri fata. "Uma arata diferit si machiajul nu poate sa ii schimbe atat de mult fizionomia, deci arata ca si cum ar fi facut operatii estetice, dar prea multe. A exagerat" sustine un doctor chirurg pentru Daily Mail.

 

Uma Thurman in 2014
 

 

 

Uma Thurman a fost considerata intotdeauna o frumusete deosebita. In 1985, pe cand avea doar 15 ani, Uma Thurman deja facea sedinte foto profesioniste pentru reviste ca Vogue sau Glamour. Una dintre pozele facute la vreme aceea i-a uluit pe toti: dezbracata si acoperindu-si sanii cu o blanita, Uma Thurman arata tuturor frumusetea deosebita cu care a fost inzestrata.

 


Inainte de a deveni una dintre cele mai populare actrite de la Hollywood, Uma Thurman a avut o cariera stralucita de fotomodel, inceputa de la varsta de 15 ani. Este deseori numita una dintre cele mai elegante actrite de la Hollywood si frumusetea sa i-a cucerit pe unii dintre cei mai celebri actori de la Hollywood. Uma a fost casatorita cu Gary Oldman si Ethan Hawke, cu acesta din urma avand 2 copii.

 


1994 avea sa fie anul de glorie al Umei Thurman, cand s-a dus la auditie pentru Pulp Fiction si l-a convins pe Quentin Tarantino sa ii ofere rolul tinerei Mia.Pulp Fiction a fost un real succes, cu incasari de 107 milioane de dolari, la un buget de 8 milioane de dolari si a devenit unul din cele mai apreciate filme din istorie. Pentru rolul din  Pulp Fiction a primit prima si singura nominalizare din cariera la Oscar. Dupa aceasta colaborare, Uma Thurman a devenit "muza" lui Tarantino si una dintre actritele lui preferate, comparand-o cu legende ca Greta Garbo sau Marlene Dietrich.

 


Dar rolul care i-a definit cariera ramane cel din filmele Kill Bill, lansate in 2003 si 2004, si regizate de Quentin Tarantino, unde i-a cucerit pe toti cu rolul Miresei, personaj inspirat de eroinele din filmele de serie B. Tarantino a conceput rolul special pentru ea. Actrita a fost nevoita sa invete arte martiale, limba japoneza si lupta cu sabia.


Galerie foto


Modifică setările cookies