marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

O familie din Thailanda uimeste o lume intreaga: cum arata sculpturile gigante din metal cu Hulk, Optimus Prime sau Davy Jones din Piratii din Caraibe

Ban Hun Lek, un atelier de metale din Thailanda, creeaza sculpturi supradimensionate, din diferite bucati de metal. Printre creatiile lor se numara replici geniale ale personajelor din filme cu super eroi, animatii si roboti.
 

O familie din Thailanda uimeste o lume intreaga: cum arata sculpturile gigante din metal cu Hulk, Optimus Prime sau Davy Jones din Piratii din Caraibe

VEZI MAI MULTE IMAGINI IN GALERIA FOTO


O familie din Thailanda a reusit sa impresioneze o lume intreaga cu creatiile lor din metale. Sculpturile lor au deveni extrem de populare pe retelele de socializare. Acestia au creat un Hulk urias din metal, vopsit in verde, pe Optimus Prime din seria cinematografica Transformers. Cea mai populara dintre piesele lor de pana acum este Hulk, realizat pana in cel mai mic detaliu si este identic cu cel din benzi desenate sau filme.

Familia thailandeza care a pus bazele atelierului Ban Hun Lek este pasionata de filme science-fiction, tinand cont ca cele mai multe dintre lucrari sunt inspirate din filme ca Star Wars, Alien, Predator, seria Transforms sau The Avengers.

Pe site-ul lor oficial, acestia declara ca totul a inceput dintr-o pasiune a familiei si ca nu se asteptau la un asemenea succes. Acestia au si o pagina de Facebook, destul de populara, unde posteaza imagini cu cele mai noi creatii. Ei au inceput hobby-ul in 2000, iar primele lucrari vandute au fost in 2002. Din 2004 exporta catre mai multe tari din lume, iar in 2011 si-au extins si mutat fabrica.

 

 

 


Voi ce ziceti, sunt impresionante lucrarile lor?

 

Sursa foto


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies