marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Un film atat de sangeros incat vei ameti. Noul film horror Evil Dead si-a lansat primul trailer

2013 este anul filmelor horror clasice pe care Hollywoodul le reface. Unul dintre cele mai vizionate trailere lansate in aceasta saptamana a fost cel al remakeului pentru Evil Dead, filmul cu numarul 4 in franciza Casa Mortilor creata de Sam Raimi si produsa de Bruce Campbell.

Un film atat de sangeros incat vei ameti. Noul film horror Evil Dead si-a lansat primul trailer


Pelicula este un remake al celebrului horror din 1981 in regia lui Sam Raimi  - Casa Mortilor care a ajuns un clasic printre amatorii genului si este unul dintre cele mai asteptate filme de acest tip din 2013.


Imaginile primului trailer au facut deja aproape un milion de vizualizari pe Youtube in ultimele zile. Regizat de Fede Alvarez,  filmul urmeaza sa apara la jumatatea lunii aprilie 2013 si ne arata povestea unui grup mare de prieteni care ajung impreuna intr-o cabana. Cand descopera o carte a mortilor acestia elibereaza din greseala toti demonii ce locuiau in jurul cabanei. Se porneste o lupta crancena pentru supravietuire.


Noua echipa a lucrat in stransa legatura cu Sam Raimi ( cunoscut pentru trilogia Spider-Man), acesta declarand: "Filmul e atat de sangeros incat o sa ametiti. Este infiorator si intens."

Din noile imagini nu lipseste o scena devenita faimoasa si care in anii '80 a fost cenzurata in multe tari atunci cand pelicula a fost lansata. Este o scena in care o tanara fata din grup iese afara din cabana, fiindca i se pare ca a auzit ceva, si se avanta departe, in padure, iar un moment dat incep s-o incolaceasca liane si crengi posedate, care o si violeaza. Scena e destul de grafica iar Sam Raimi si-a exprimat regretul dupa cativa ani, spunand ca mai bine n-ar fi bagat-o.


Personajul principal al remakeului este Mia (interpretata de Jane Levy), o tanara care si-a pierdut recent mama si care a avut probleme cu consumul de droguri. David (Shiloh Fernandez), fratele instrainat al Miei, decide sa le aduca pe sora si logodnica lui intr-o cabana izolata din padure pentru a se relaxa cu totii in compania unui grup de prieteni vechi, dar situatia scapa de sub control atunci cand excursionistii gasesc o carte a mortii si inregistrarile unui arheolog care a tradus-o. Dupa ce fac greseala de a asculta casetele arheologului si de a pronunta incantatii magice, tinerii trezesc din starea de letargie spirite rele care le poseda rand pe rand trupurile si mintile, trebuind sa lupte cu fortele paranormale pentru a supravietui.


Alte filme horror clasice care vor fi reinventate anul urmator sunt "Carrie" si "Texas Chainsaw".



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies