marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Un film cu violenta 100% in stil Tarantino: ce actori surpriza mai poate aduce westernul Django Unchained

Mult-asteptatul film al lui Quentin Tarantino "Django Unchained" si-a lansat o galerie noua de imagini urmand ca in urmatoarele saptamani sa apara si primul trailer.  

Un film cu violenta 100% in stil Tarantino: ce actori surpriza mai poate aduce westernul Django Unchained

Prezent la Festivalul de Film de la Cannes, producatorul Harvey Weinstein a declarat ca  "Django Unchained" este  "violent, 100% in stilul cu care Tarantino i-a obisnuit pe fani" si ca o serie de actori surpriza si-ar putea face aparitia dupa retragerile lui Sacha Baron Cohen si Kurt Russell.
 

Harvey Weinstein a spus ca pelicula, ale carei filmari se vor incheia intr-o luna, va aduce in fata spectatorilor unele figuri inedite din lumea filmului. Desi nu a precizat despre cine va fi vorba, noile prezente din film nu vor avea roluri extinse.

Distributia impresionanta din Django Unchained este formata numai din staruri de prima mana: Christoph Waltz, Jamie Foxx, Kerry Washington, Leonardo DiCaprio, Samuel L Jackson.RZA, Don Johnson. Filmul va avea lansarea oficiala pe 25 decembrie 2012.

 


Se pare ca Michael Fassbender, care a fost vazut pe platourile de filmare ale peliculei in prima parte a lunii mai, ar putea fi unul din numele surpriza. Un alt actor care s-a retras anul acesta din distributia filmului Django Unchained a fost Joseph Gordon-Levitt, care a ales in schimb sa-si concentreze atentia asupra debutului sau regizoral.

In Django Unchained, scris si regizat de catre Tarantino vom putea urmarii povestea unui sclav eliberat (Foxx) care planifica pas cu pas razbunarea impotriva fostului sau capitan (DiCaprio), care i-a sechestrat sotia.
Actiunea filmului are loc in America sclavagista, unde  un dentist german (Christoph Waltz) transformat in vanator de recompense, rascumpara un sclav pe nume Django (Jamie Foxx). Acesta  se lasa convins de Django sa-l ajute sa o elibereze pe sotia lui, Broomhilda (Kerry Washington), care a ramas pe plantatia Candyland din Mississippi si este obligata de catre maleficul si sadicul stapan Calvin Candie (Leonardo DiCaprio) sa ofere favoruri sexuale albilor.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies