marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Un SF terifiant pentru Will Smith si fiul sau Jaden: cei 2 fac un nou film impreuna!

Will Smith si fiul sau Jaden, in varsta de 12 ani, vor juca impreuna intr-un thriller SF, acesta fiind primul lor proiect comun dupa drama din 2006 "In cautarea fericirii/ The Pursuit of Happyness".

Un SF terifiant pentru Will Smith si fiul sau Jaden: cei 2 fac un nou film impreuna!

Noul proiect cinematografic, al carui titlu nu a fost deocamdata ales, va beneficia de aportul cineastului M. Night Shyamalan, in calitate de regizor si scenarist.

Filmul prezinta povestea unui baiat care va incerca sa isi salveze viata, dar si pe cea a tatalui sau de care nu mai era apropiat, dupa ce nava lor spatiala se prabuseste pe Terra, o planeta care in ultimii 1.000 de ani a fost treptat abandonata.

M. Night Shyamalan, regizorul filmului "Al saselea simt", a declarat ca doreste sa regizeze "un film science-fiction infricosator", iar cei doi actori reprezinta "echipa de vis" cu care si-a dorit dintotdeauna sa lucreze.

Will Smith si sotia sa, actrita Jada Pinkett Smith, vor fi coproducatorii filmului, la fel cum au procedat si pentru remake-ul de anul trecut al filmului "Karate Kid" in care a jucat fiul lor Jaden Smith.

Drama "In cautarea fericirii", realizata pe baza unui volum de memorii scris de un fost agent de bursa, Chris Gardner, prezinta drama unui barbat sarac parasit de sotie si obligat sa-si creasca singur fiul. Will Smith interpreteaza in acest film rolul unui agent de vanzari care incearca sa reuseasca in San Francisco-ul anilor 1980. Pentru acest rol, Will Smith a fost nominalizat la Oscar, in 2007.


Jaden, care a interpretat rolul fiului personajului principal din acest film, a jucat in 2008 intr-un alt thriller SF, intitulat "Ziua in care Pamantul se opri/ The Day The Earth Stood Still".

Sursa: Mediafax


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies